Savo Volley ei ole ainoa: Mestaruusliigassa uusi nimi myös Hämeenlinnan Lentopallokerho

Lentopallon hallitseva naisten Suomen mestari on brändätty uudelleen. HPK:na tunnettu joukkue on tästä lähtien Hämeenlinnan Lentopallokerho, lyhennettynä ytimekkäästi Hämeenlinna.

Lentopallokerho pitää kiinni vanhasta värimaailmasta hienoisin eroin. Seuran värit ovat oranssi, valkoinen ja tummanharmaa. Peliasu on Hämeenlinnan ilmeen mukaisesti valko-oranssivinoraitainen.

– Halusimme tehdä tämän kannattajillemme ja muille mahdollisimman helpoksi. Seuran väri on edelleen oranssi, ja ihmiset ovat tottuneet huutamaan lentopallopeleissä ”kerhoa”. Oikeastaan nyt hämeenlinnalaisella naisten lentopallojoukkueella on ensimmäistä kertaa oma nimi, HPK:n manageri Ville Kalliomäki selventää.


HPK:n naiset joutuivat kustannussyistä luopumaan jääkiekkotoiminnasta ja sen seurauksena HPK-brändin käytöstä. HPK-nimen omistaa miesten jääkiekkoseuraa pyörittävä HPK ry. Yhdistys pidätti oikeuden nimeen ja logoon.

Seura panostaa entistä enemmän junioritoimintaan. Omien lentopalloilijoiden kasvatus on paikallisuuden ohella Hämeenlinnan Lentopallokerhon tärkeimpiä arvoja. Lisäksi seura tähtää Suomen tunnetuimmaksi ja arvostetuimmaksi naisten urheiluseuraksi.


Hämeenlinnan Lentopallokerhon lisäksi Mestaruusliigaan tulee ensi kaudeksi toinenkin uusi nimi, Savo Volley. Savo Volley syntyi Sampo Volleyn ja LEKA Volleyn yhdistyttyä.

Lähde: Hämeenlinnan Lentopallokerhon tiedote

Huomautus: Lentopallo.infossa aiheen uutiset (sekä HPK että Hämeenlinna) löytyvät tältä sivulta.