”Pelaaminen loppui kuin seinään” – Mestaruusliigassa harvinainen murskaus

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa koettiin torstaina harvinaisen murskaava erä. Akaa-Volley voitti vierailleen Vantaa Ducksin neljännessä erässä kokonaista 25-10.

Erävoitto käänsi ottelun Akaalle tuloksella 3-1. Ducksin kokenut yleispelaaja Toni Kankaanpää kummasteli puhdin ehtymistä.

– Pelaaminen loppui kuin seinään suoraan sanottuna. Mitä tässä selittelemään, kaveri (vastustaja) pelasi vahvasti, Kankaanpää sanoi lehdistötilaisuudessa.

valepa, istanbul, mestarien liiga, liput, lentopallo

Akaan puolella verkkoa kokeneet yleispelaajat, Ville Heiskanen ja Enderwin Herrera, kuuluivat ottelun hahmoihin. Sen tunnusti myös Ducksin valmentaja Ismo Tuominen.

– Heidän hyvät yypeet veivät meiltä aseet. Saatiin, mitä ansaittiin. Tuhosimme oman pelimme syötöillä. Tämän jälkeen lähdetään syöttöharjoituksiin, se on ihan saletti, paalutti Tuominen.

Lakkapään vastaanotto petti

Rovaniemeläisen Team Lakkapään kausi on alkanut kolmella tappiolla. Torstaina Kokkolan Tiikerit voitti kotonaan Lakkapään erin 3-1.

– Vastaanottoon hävittiin, myönsi Lakkapään valmentaja Henri Tuomi.

– Aina kun erää vietiin, vastaanotto romahti. Ei uskallettu nostaa. Mietin, pitääkö ottaa ykkössarjan pelaajia nostamaan. Keskeltä ei voitu hyökätä, kun vastaanotto oli heikkoa. Pelaajistamme Matias Korhonen pelasi hyvin päästyään kentälle.

valepa, istanbul, mestarien liiga, liput, lentopallo

Tiikereille voitto maistui, sillä se oli joukkueelle kauden ensimmäinen. Valmentaja Mikko Keskisipilä piti peliä ailahtelevana.

– Onneksi toisen erän alun jälkeen pystyttiin nousemaan. Pisteputkia tuli puolin ja toisin, koska tuli helppoja syöttöjä. Vastaanottopelaamisemme parani Akaa-peliin nähden. Edelleen tulee liikaa virheitä helpoissa palloissa. Se on kauden alkuvaiheen vaivaa, Keskisipilä tietää.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu perjantaina ottelulla Hurrikaani-Loimaa – Lentopalloseura Etta.