Lentopallon Mestaruusliigassa meni valmentaja vaihtoon – ”Seurajohto odotti vielä parempia tuloksia”

Kuva: CEV.lu

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaavan Pölkky Kuusamon ja päävalmentaja Tuomas Alatalon tiet eroavat.

Pölkky (Kuusamon Pallo-Karhut) tiedotti tiistaina, että osapuolet ”ovat purkaneet valmennussopimuksen yhteisymmärryksessä”.

Pölkyn uudeksi valmentajaksi tulee serbi Zvonko Nikolic. Ismo Paananen jatkaa apuvalmentajana.

Liigassa Pölkky on neljäntenä, joten joukkue taistelee tiukasti kotiedusta pudotuspeleihin. Myös Euroopan kentillä sujui hyvin: eurokilpailujen kolmostasolla Challenge Cupissa Pölkky lähetti laulukuoroon Antwerpenin ja Budapestin joukkueet.

Alatalo pohtii, ettei tuloskunto riittänyt päätöksentekijöille.

– Seurajohto odotti, että tällä joukkueella pelin ja tulosten pitäisi olla vielä parempia. Olin kertonut voivani astua sivuun, jos seura kokee sen olevan paras ratkaisu, Alatalo kertoo Lentopallo.infolle.

– Nyt täytyy vaan suunnata oma katse uusiin haasteisiin, intoa valmentamiseen löytyy kyllä. Ei tässä vielä ole ehtinyt tulevaa miettiä. Mutta toivottavasti valmennustöitä löytyy ensi kaudeksi, hän lisää.

Tuomas Alatalo valmensi Pölkky Kuusamoa neljällä kaudella. Viime vuonna Pölkky pelasi lentopallon Suomen Cupin finaalissa. Mestaruusliigasta ei tullut mitalisijoja.

Tekijä: Pasi Tuominen

Lentopallo.infon perustaja. Ammattikirjoittaja vuodesta 1999 ja urheilutoimittaja vuodesta 2005. Lentopalloilijana ikuinen lupaus.