Hurrikaani-Loimaasta Lounais-Suomen lentopallovaltias

Voitokkaat lentopallon Mestaruusliigassa perjantaina olivat Hurrikaani-Loimaa ja LP Viesti.

Miesten pääsarjan Raision Loimu isännöi Hurrikaania Turussa. Tarvittiin täydet viisi erää ennen kuin Hurrikaani kuittasi voiton erin 3-2.

Lentopallon Mestarien liigaa ensi viikolla Hämeenlinnassa – liput tästä!

Yli 800 katsojan todistaessa Hurrikaanin hakkuri Antti Ropponen nousi ottelun pisteykköseksi 20 pinnan saaliilla. Hyökkäysten tappoprosentti oli hänellä vakuuttava 60.

Loimun yleispelaaja Viktor Lindberg ehti 19 pisteeseen.

Kauden neljästä joukkueiden keskinäisestä ottelusta Hurrikaani voitti kolme. Näin loimaalaisjoukkue pääsi nostamaan Siljan maljaa, joka on epävirallinen Lounais-Suomen mestaruuspokaali.

Miesten liigan kärjessä VaLePalla ja Hurrikaanilla on molemmilla 60 pistettä kasassa. VaLePa on pelannut kaksi ottelua vähemmän.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa LP Viesti kukisti vieraissa LP-Vampulan erin 3-1. Vampula aloitti vahvasti (25-20), mutta Viesti vei seuraavat erät pistein 25-19, 25-18 ja 25-23.

hämeenlinna, kazan, lentopallo, mestarien liiga, liput

Viestille Kertu Laak hakkuroi 19 pisteen edestä, kotijoukkueen Kia Bright sai 16 tikkiä kokoon.

LP Viesti johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Hämeenlinnan Lentopallokerhoon. Kerho on pelannut kaksi ottelua enemmän. Viimeisimmissä 18 liigaottelussaan Viesti on kärsinyt vain yhden tappion.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu lauantaina miesten otteluilla Etta-Lakkapää, Savo-Tiikerit, VaLePa-Akaa sekä naisten kamppailuilla Jymy-Kangasala ja Pölkky-Orpo.