Piia Korhonen ottelun paras pelaaja lentopallon Bundesliigassa

Kuva: CEV.lu

Hakkuri Piia Korhosen edustama Dresdner SC sijoittui kolmanneksi lentopallon naisten Bundesliigan runkosarjassa.

Viimeisessä runkosarjaottelussaan Dresden kukisti Staubingin erin 3-1. Korhonen nousi ottelun parhaaksi pelaajaksi tehtyään 24 pistettä ja päätettyään hyökkäyksensä 53-prosenttisesti pisteeseen.

Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Dresden pelaa Aachenia vastaan.

Joulukuussa Korhonen solmi vuoden mittaisen jatkosopimuksen Dresdenin kanssa.

– Olen todella tyytyväinen lisävuodesta. Olosuhteet ovat täällä loistavat. Hyvin johdettu huippuseura ja hienot fanit. Kentällä on aina hauskaa. Merkitsee minulle todella paljon, että saan jatkaa työntekoa upeiden ihmisten kanssa, Korhonen kommentoi tuolloin.

Korhosen meno on ollut takkuista sitten viimekesäisen loukkaantumisen. Nyt kunto on löytymässä hyvään aikaan pudotuspelien alkaessa sekä maajoukkuekauden lähestyessä kesäliigoineen ja EM-kisoineen.

Bundesliigan runkosarjan voitti libero Roosa Koskelon edustama Stuttgart. Wiesbaden, jossa pelaa keskitorjuja Laura Pihlajamäki, sijoittui puolestaan seitsemänneksi.

Ranskan lentopalloliigassa Daniela Öhmanin edustama Beziers Angels kukisti Quimperin 3-1. Keskitorjuja Öhman esitti vahvaa hyökkäyspeliä ja iski 12 pistettä. Michaela Madsenin edustama Cannes voitti niin ikään erin 3-1, vastassa oli Chamalieres. Madsen teki viisi pistettä, joista kolme syntyi ässillä.

Passari Kaisa Alanko puolestaan johti Nantesin 3-2-kotivoittoon Venellesistä. Alanko pelasi tutusti täyden ottelun.