Liigajumbolle jo 25. tappio – ”Kaikki sen näkivät, ei tapahtunut yhtään mitään”

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa viimeiseksi jäänyt Woman Volley jatkaa tappioiden tiellä karsinnoissakin. Ensimmäisessä karsintaottelussaan se hävisi suoraan erin 0-3 Karelian Hurmoksen vieraana.

Liigassa WoVo hävisi kaikki 24 otteluaan. Valmentaja Teemu Mäkikyrö myönsi sunnuntaina joukkueen hampaattomuuden.

– Kaikki näkivät, että meidän puolellamme ei tapahtunut yhtään mitään. Kaikki kunnia vastustajalle, mutta me emme olleet henkisesti valmiita, Mäkikyrö kommentoi.

valepa, etta, lentopallo, finaalit, osta liput

Hanna Härkänen johti Hurmoksen tulitusta 12 pisteellään. Hurmoksella on nyt tilillään karsinnoista voitto ja tappio. Lauantaina Puijo Wolley voitti Hurmoksen Joensuussa 3-2.

Naisten Mestaruusliigassa pelattiin ensimmäinen pronssiottelu. Siinä kotijoukkue Pölkky Kuusamo oli OrPoa 3-0-erin parempi. Pisteahkerimmat olivat Pölkyn Adeja Lambert (18) ja OrPon Nelli Rantanen (10).

Jos Pölkky voittaa myös toisen pronssiottelun, vie se SM-pronssia. Mikäli OrPo voittaa tiistaina kotonaan, pelataan kolmas ja ratkaiseva pronssikamppailu.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa kirkkaimmista mitaleista taistelevat LP Viesti ja Hämeenlinnan Lentopallokerho. Finaalisarja alkaa maanantaina.

Vantaa Ducks palasi sunnuntaina tositoimeen liki kuukauden tauon jälkeen. Lentopallon miesten Mestaruusliigan jumbo avasi karsintataipaleensa Kyyjärven KyKy-Betsetin vieraana voitokkaasti. Erät olivat tasaiset, mutta Ducks voitti suoraan 3-0.

Keskitorjuja Lassi Nurminen oli tikissä ja teki 17 pistettä Ducksille. KyKy-Betsetille Oskari Keskinen kirjautti 10 pinnaa.

Miesten liigakarsintojen kolmas joukkue on Karelian Hurmos. Hurmos hävisi lauantaina KyKy-Betsetille.

valepa, etta, lentopallo, finaalit, osta liput