Siirtouutisia lentopallon Mestaruusliigasta

Lentopalloilija Karoliina Friberg (kuvassa yllä) siirtyy Nurmon Jymystä Hämeenlinnan Lentopallokerhoon.

Keskitorjuja Fribergille siirto tarkoittaa paluuta tuttuihin ympyröihin: Nurmoon hän lähti juuri Hämeenlinnasta, silloisesta HPK:sta. Jymyssä Friberg pelasi kaksi kautta.

Friberg kuuluu lentopallon Mestaruusliigan parhaisiin keskitorjujiin. Keväällä hän oli mukana Suomen maajoukkueringissäkin.

– Haluan kehittyä lentopalloilijana ja olen valmis kovaan harjoitteluun. Tiedän, että ”Lentiskerhossa” siihen on mahdollisuus. On kiva palata tuttuun ympäristöön. Haluan antaa jälleen kaikkeni lentikselle, Friberg kommentoi.

Pölkky Kuusamo: Pronssijoukkue saa ryhmäänsä kasaan hyvää vauhtia. Yhdysvaltalainen keskitorjuja Anna Wruck on uusi hankinta. Hän pelasi viime kaudella Portugalissa. Viimeisin jatkosopimuksen allekirjoittaja on yleispelaaja Jenna Mustonen, 17.

OrPo: Libero Emilia Sipilä siirtyy LP-Vampulasta Orivedelle. Suosikkilibero Sanna Häkkinen jatkaa ja kulkee kohden mestaruusliigakauttaan numero 11.

LP Kangasala: Ensi kaudellakin mennään Kangasalla valmentaja Arttu Keräsen komennossa. Myös hakkuri Jooa Hänninen, keskitorjuja Taija Tikka ja passari Emmi Jalonen ovat sopineet jatkosta.

LiigaPloki: Nuorten maajoukkueesta tutut Tuuli Tuominen ja Roosa Päykkönen liittyvät LiigaPlokin edustusjoukkueeseen. Molemmat käyvät Pihtiputaan lukion lentopallolinjaa.

Miesten Mestaruusliiga: Kovan luokan pelimiehet Tommi Siirilä (viime kaudella VaLePassa) ja Niklas Seppänen (Kokkolan Tiikerit) kävivät odotetusti kaupaksi kansainvälisillä markkinoilla. Molemmat siirtyvät lentopallon Saksan Bundesliigaan. Hakkuri Antti Ropponen sentään jatkaa Suomessa, Hurrikaani-Loimaan joukkueessa.