Suosikkipelaaja Eetu Pennanen vaihtaa seuraa

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Akaa-Volley on hankkinut kolme maajoukkuetason pelaajaa: Eetu Pennasen, Akseli Lankisen ja Aleksi Kaatrasalon.

Yleispelaaja Pennanen on hankinnoista yllättävin. Hän on kuulunut vuosien ajan oululaisen Lentopalloseura Ettan avainpelaajiin. Viime kaudella Ettan työ kantoi hedelmää ja toi SM-hopean, seurahistorian ensimmäisen mitalin.

Pennasella on liigapelaajaksi vähänlaisesti mittaa, 183 senttimetriä, mutta hänet tunnetaan räjähtävästä ponnistusvoimasta. Räväkkä pelityyli teki hänestä Oulussa yleisön suosikkipelaajan.

Akaa-Volley kertoo tiedotteessaan, että yleispelaaja Enderwin Herreran sopimusta päivitetään ensi kaudelle, ja libero Voitto Köykkäkin on jatkamassa. Akaaseen on siis kehittymässä vahva vastaanotto- ja puolustusosasto.

Hakkuri Joni Mikkonen, joka voitti Mestaruusliigan pistepörssin, jatkaa Akaa-Volleyssa.

Passari Akseli Lankinen, 21, pelasi viime kauden Vantaa Ducksissa, ja parhaillaan hän edustaa Suomea Euroopan kultaisessa liigassa. Lentopallon pääsarjassa hän on edustanut myös LEKA Volleyta.

Aleksi Kaatrasalo taas tulee Akaa-Volleyhin vahvistamaan keskitorjujaosastoa. Viime kaudella Savo Volleyssa kokenut Kaatrasalo kuului luottopelaajiin.

Pennasella, Lankisella ja Kaatrasalolla on kaikilla kokemusta Suomen maajoukkueesta.

Lentopallon Mestaruusliigassa Akaa-Volleylla on takana kaksi kautta.

– Akaa-Volleyn tavoitteena on parantaa edelleen otteitaan viime kaudesta. Runkosarjassa saavutus oli kuudes sija, joten sitä parantamaan lähdetään, seura kertoo tiedotteessaan.