Daniela Öhman palasi lentopallon Mestaruusliigaan: ”Vähän oli hakemista vielä”

Kuva: CEV.eu

LiigaPloki avasi vuoden 2020 siirtymällä takaisin kärkeen lentopallon naisten Mestaruusliigassa.

Vuosikymmenen ensimmäisessä liigaottelussa LiigaPloki voitti Woman Volleyn vieraissa. Rovaniemellä tulos oli 3-0.

Toisessa erässä WoVo kävi erittäin lähellä voittoa. Kotijoukkue menetti kuitenkin otteensa täysin, ja LiigaPloki vei erän pistein 25-23. Ensimmäinen ja kolmas erä olivat selkeää vieraiden hallintaa (25-13, 25-18).

Illan nimi oli maajoukkuepelaaja Daniela Öhman, joka teki Mestaruusliigassa ”uusdebyyttinsä” palattuaan Ranskan liigasta. Keskitorjuja Öhman teki uuden joukkueensa LiigaPlokin väreissä yhdeksän hyökkäys- ja kaksi torjuntapistettä.

lentopallo, suomen cup, osta liput

Öhman kertoi treenanneensa LiigaPlokin vahvuudessa viitisen päivää.

– Kivalta tuntuu aina pelata Mestaruusliigan pelejä. Vähän oli ehkä hakemista vielä, mutta olen silti tyytyväinen kolmeen sarjapisteeseen, Daniela kommentoi.

Alexis Conaway esiintyi nyt yleispelaajana ja viimeisteli LiigaPlokin tuotteliaimpana 13 pistettä. Joukkueelta ovat Maddie Palmer ja Salla Karhu loukkaantuneina sivussa.

Torstaina Oona Viljanen teki WoVolle 10 pistettä.

Lentopallon naisten Mestaruusliiga jatkuu perjantaina otteluilla Hämeenlinna-Kuortane ja Pölkky Kuusamo – LiigaPloki.