Lentopallon kärkiryhmät Hurrikaani-Loimaa ja Akaa-Volley iskivät yhteen – katso

Lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuvat Hurrikaani-Loimaa ja Akaa-Volley kohtaavat perjantaina harjoitusottelussa.

Ottelun isännöi Vilppulan Tähti, ja joukkueet iskevät yhteen Vilppulan Parkkivuoressa.

Hurrikaani ja Akaa ovat tehneet alkavaksi kaudeksi todella mielenkiintoisia pelaajahankintoja, joten kumpaakin joukkuetta sopii odottaa kärkikahinoihin uudella liigakaudella.

Vilppulan Tähti lähetti ottelun suorana Facebook-sivullaan.

Ykkössarjajoukkue Lempo Volley puolestaan isännöi VaLePaa perjantaina kello 17.30 alkaen. Pelipaikkana Lempäälässä on Hakkari.

Perungan Pojat ja Karelian Hurmos kohtasivat harjoitusotteluissa keskiviikkona ja torstaina. Rovaniemeläisjoukkue PerPo voitti molemmat ottelut. Savo Volleystä Rovaniemelle siirtynyt hakkuri Eetu Häyrinen hurjasteli torstaina peräti 33 pistettä. Hurmoksen ahkerin pistemies oli Jere Heiskanen (21).

Kokkolan Tiikerit: Tiikerit on päättänyt jäädä pois lentopallon eurokentiltä koronavirusriskien vuoksi. Joukkueella olisi ollut paikka kolmostason kisaan Challenge Cupiin, ja vastaan olisi tullut virolainen Pärnu.

LP Viesti: Salolaisjoukkue pelasi harjoitusottelun Kuortaneen nuoria vastaan ja voitti kaikki pelatut neljä erää. Uusi hakkuri Iina Andrikopoulou iski 18 pisteen edestä, mutta valmentaja Tomi Lemminkäinen jakoi kunniaa myös passareille (Saana Virtanen, Vilma Puottula).

– Puhuttiin tyttöjen kanssa, että tämän päivän peliin on tason noston paikka. Tänään olikin ehdottomasti reissun paras peli. Varsinkin hyökkäyspeli oli kaikki neljä erää tosi vahvaa, mikä kertoo tietysti passareiden onnistumisesta, Lemminkäinen sanoi.

Sunnuntaina Salohallissa pelataan turnaus, johon osallistuvat LP Viesti Akatemia, Salon Viesti, RaIsku, HEL Volley, Puma, Raisu, LP-Vampula ja LP TuTo.

Puijo Wolley: Joukkueen kapteeniksi valittiin Hilkka Hujanen ja varakapteeniksi Eveliina Smolander. Annika Kivioja ja Sanni Määttä täydentävät kapteeniston.