Hurrikaani-Loimaa päätti runkosarjan 13 perättäiseen voittoon

Kuva: CEV.lu

Hurrikaani-Loimaa on vahvasti kiinni lentopallon Mestaruusliigan runkosarjavoitossa. Torstaina Hurrikaani pelasi viimeisen runkosarjaottelunsa ja kaatoi Kokkolan Tiikerit kotonaan erin 3-1.

Runkosarjan 32 ottelustaan Hurrikaani kokosi 26 voittoa ja 73 sarjapistettä. Loistavan loppurypistyksen – kausi päättyi 13 perättäiseen voittoon – arvoa nostaa tosiasia, että tärkeä yleispelaaja Eemeli Kouki on ollut pitkään poissa vahvuudesta loukkaantumisen takia.


Torstaisessa ottelussa Hurrikaanin Tapio Toiviainen latoi yleispelaajan paikalta vakuuttavat 17 pistettä. Hakkuri Edvarts Buivids oli tutusti Tiikereiden tuotteliain (19 pistettä).

VaLePalla (68 pistettä) on vielä mahdollisuus suistaa Hurrikaani keulilta. Suomen mestarit pelaavat perjantaina Savo Volleyta ja lauantaina Vantaa Ducksia vastaan.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa Nurmon Jymy pelasi nimensä edellyttämällä tavalla ja painoi OrPon lattiaan suoraan erin 3-0.

Voittaneen kotijoukkueen hyvävireinen hakkuri Maja Krljic iski Anniina Keinosen passien tahtiin 19 pistettä. Valjussa OrPo-leirissä kukaan ei päässyt kymmeneen pinnaan.


Jymyn kauteen on mahtunut monta mutkaa, mutta peli on löytymässä hyvään aikaan. Mestaruusliigan runkosarjan viime hetkillä Jymyllä on mahdollisuus vielä ohittaa LiigaPloki ja nousta seitsemänneksi.

Naisten lentopalloliigan jumboksi jää Woman Volley. Kaikki ottelunsa hävinnyt rovaniemeläisjoukkue suuntaa karsintoihin. Runkosarja päättyy sunnuntaina.