”Oltiin jo sillassa, mutta noustiin” – Loimulla alkaa kulkea

Raision Loimulla alkaa pikku hiljaa kulkea miesten Mestaruusliigassa. Keskiviikkona tuli toinen voitto putkeen, kun kotihallissa kaadettiin Vantaan Ducks 3-0.

Loimun Trent O’Dea hehkutti hyviä fiiliksiä.

– Liigan kolme ensimmäistä ottelua olivat kovia joukkueita vastaan, eikä keskeneräinen pelisapluunamme riittänyt niiden haastamiseen. Sen jälkeen pelaamisemme on selvästi parantanut, ja vastustajat ovat olleet meille sopivampia, O’Dea sanoi Mestaruusliigan verkkosivuilla.

– Pelissämme alkaa löytyä tasapainoa ja johtajuutta. Tänään oltiin päättäväisiä ja napattiin ansaittu voitto. Kolmannessa erässä oltiin jo sillassa, mutta kovalla asenteella noustiin siitäkin. Oma pelaamiseni oli ihan ok. Yhteistyö Scottin kanssa sujuu koko ajan paremmin.

Ducks on hävinnyt kaikki viisi otteluaan, joten valmentaja Ismo ”Iska” Tuomisella riittää miettimistä.

– Tämä kirous saisi jo pikku hiljaa loppua. Ykköspassarimme on sivussa, ja tänään oli tulessa kolme päivää ennen sarjan alkua joukkueeseen liittynyt mies (Amarildo Deliu). Hänen peliinsä ei missään nimessä kaaduttu. Loimu pelasi hyvin, ja heidän hakkurinsa (Gino Naarden) oli paikoin pitelemätön. Päätöserässä pelimme koheni varsinkin jatkopallopelaamisessa, ja se oli jo tulossa meille, mutta ratkaisupaikoissa ei ollut rahkeita koviin ratkaisuihin. Torjuntapelissä riittää vielä hiomista, kertoi Tuominen.

VaLePa ja Sampo Volley johtavat sarjaa. Molemmilla on neljästä ottelusta täydet neljä voittoa.