HPK-valmentaja Luca Chiappini: Vasta opettelemme pelaamaan yhteen

Naisten hallitseva SM-hopeamitalisti HPK vahvistaa asemaansa Mestaruusliigan kärjessä. Sunnuntaina Kerho kävi hakemassa 3-2-taisteluvoiton Nurmon Jymyn salista.

Kaunista peli ei aina ollut. HPK:n valmentaja korostaakin joukkueensa keskeneräisyyttä.

– Peli ei todellakaan ollut helppo, emmekä me sitä odottaneetkaan, HPK-päävalmentaja Luca Chiappini sanoi Mestaruusliigan verkkosivuilla.

– Me pelasimme viisasta peliä silloin, kun se oli tarpeen. Ottelu oli aaltoliikettä. Me emme ole joukkueena vielä valmis, iso osa pelaajista vaihtui kauden alussa, ja vasta opettelemme pelaamaan yhteen. Tämän pelin voittaminen oli meille tärkeää, ja kaksi pistettä on hyvä saavutus.

Sähäkkä Emmi Riikilä valittiin Jymyn parhaaksi.

– Me pelasimme hyvän pelin viimeistä erää lukuun ottamatta. Kotikatsomo antoi hienosti energiaa. Viimeisessä erässä olisimme sitä tarvinneet enemmän. Kausi on alkanut hyvin, mutta menestys ei ole yllättänyt. Meillä on hyvä joukkue kasassa, Riikilä sanoi.

Kärkijoukkue HPK:lla on kuusi voittoa ja kaksi tappiota. Jymy on kolmosena neljällä voitolla ja neljällä tappiolla. Väliin kiilaa Pölkky Kuusamo (5-1). LP Viesti on voittanut kaikki ottelunsa, mutta sillä on vasta kolme peliä plakkarissa.

Viikonlopun tulokset naisten Mestaruusliigasta

LP Viesti – WoVo 3-0

Vampula-WoVo 3-0

Jymy-HPK 2-3