Raision Loimu kääntänyt suuntansa komeasti

Kuva: Tuomas Pelto

Kuva: Tuomas Pelto

Raision Loimun taival lentopallon miesten Mestaruusliigassa alkoi tahmeasti. Lokakuu on kuitenkin tuonut täydellisen suunnanmuutoksen.

Kun Loimu voitti sunnuntaina vieraissa Akaa-Volleyn 3-0, raisiolaisryhmä kuittasi viidennen voittonsa putkeen. Kaikki voitot ovat tulleet vieläpä täydellä kolmen pisteen potilla. Sijoitus sarjassa on komeasti jo neljäs.

Parempi voittoputki Mestaruusliigassa on vain VaLePalla (8 ottelua) ja Ettalla (6).

Sunnuntain pelissä tehot keskittyivät hakkuri Gino Naardeniin. Hän teki 16 pinnaa ja päätti hyökkäykset 62-prosenttisesti. Tuomas Koppanen keräsi kolme pistettä torjunnalla. Vastaanoton hoitelivat Ossi Rumpunen, Verneri Vetriö ja libero Esko Vuorinen.

Akaan puolella verkkoa kolme pelaajaa puhkaisi 10 pisteen rajan: Joni Mikkonen, Antti Poikela ja Dimitri Boritshev. Poikela nosti aloituksia eniten ja hoiti vastaanotoista 37 % täydellisesti.

– Helppoja virheitä liikaa. Myös hyökkäystehot hyvistä vastaanotoista heikot. Ottelun häviäminen harmittaa toden teolla. Vastustaja oli hyvä, ja toki heidän otteluun lähtöasetelmansakin oli parempi voittoputkensa vuoksi – heillä oli selvästi hyvä draivi päällä, Akaan Lauri Tihinen kommentoi Mestaruusliigan verkkosivuilla.

Markku Ruonalan kuvat matsista Akaa-Volleyn Facebook-sivulla:

Viikonlopun tulokset miesten Mestaruusliigasta

Team Lakkapää – LEKA Volley 3-1

Etta-Tiikerit 3-0
Sampo-VaLePa 0-3
Ducks-Loimu 1-3

Akaa-Loimu 0-3
Tiikerit-VaLePa 0-3