Yle Areena näyttää suomalaisjoukkueiden europelejä

Yle ottaa ohjelmistoonsa lisää lentopalloilua. Suomalaisten seurajoukkueiden otteluita Euroopan lentopalloliiton cupkisoissa esitetään Yle Areenassa.

Ohjelmaan kuuluvat eurocupien kakkostaso CEV Cup ja kolmostaso Challenge Cup. Yle näyttää suomalaisjoukkueiden kotiottelut niin kauan kuin joukkueet kisassa jatkavat. Vierasotteluita näytetään mahdollisuuksien mukaan. Varmistuneita Yle Areena -otteluita on jo kuusi.

Miesten CEV Cupissa pelaavat Team Lakkapää ja Hurrikaani-Loimaa, naisten sarjassa HPK ja LP Salo. Naisten Challenge Cupiin osallistuvat Oriveden Ponnistus ja Pölkky Kuusamo.

– Kansainväliset ottelut ovat yleisöä kiinnostavia, ja lisäksi seuraorganisaatioiden ja pelaajien motivaation ja kehityksen kannalta ykkösjuttuja. Saimme mahtavan lisän jo ennestään ennätykselliseen lentopallon tv-tarjontaan, Mestaruusliigan toiminnanjohtaja Jussi Jokinen sanoo Lentopalloliiton verkkosivuilla.

Katseltavaa riittää lentopallokaudella hurjasti. Ruutu näyttää kauden aikana 150 ottelua miesten ja naisten Mestaruusliigasta. Lisäksi se esittää VaLePan ottelut eurocupien ykköstasolta, Mestarien liigasta. Osa Mestaruusliigan lähetyksistä näkyy myös Ylellä.

Eurocupien varmistuneet Yle Areena -ottelut

Naisten Challenge Cup
22.11. Pölkky Kuusamo – Charleroi (Belgia)
2. kierros, tammikuun 2. viikko: OrPo – Ferizaj (Kosovo)

Miesten CEV Cup
7.12. Team Lakkapää – Rzeszow (Puola)
7.12. Hurrikaani-Loimaa – Soligorsk (Valko-Venäjä)

Naisten CEV Cup
12.12. HPK – Krasnojarsk (Venäjä)
Tammikuun 2. viikko: LP Salo – Brno (Tshekki)