Urpo Sivula: Vastustajalle jauhot suuhun, tätä iltaa ei unohdeta

Kuva: CEV.lu

VaLePan hakkuri Urpo Sivula lähtee todella latautuneena lentopallon Mestarien liigan kotiotteluun turkkilaista Halkbank Ankaraa vastaan.

Turkissa Halkbank voitti kotiottelunsa 3-0 (25-22, 25-21, 25-16).

– Siinä pelissä meillä oli omat mahdollisuutemme, mutta jätimme ne käyttämättä. Nyt otetaan ne kolme pinnaa ja se voitto, jonka ansaitsemme, ”Upi” linjasi maanantaina tiedotustilaisuudessa Turussa.

– Laitetaan vastustajalle jauhot suuhun niin, etteivät unohda tätä iltaa.


Mestarien liigassa pelataan viisi neljän joukkueen alkulohkoa. Pudotuspeleihin etenevät lohkojen ykköset, kakkoset sekä kaksi parasta lohkokolmosta. Vaikka VaLePa (Ford Store Levoranta Sastamala) on lohkossaan kolmantena, torstain ottelussa on käytännössä pakkovoiton paikka.

– Jos tulee voitto, se nousee urani isoimpien joukkoon. Eikä se siihen jää. Lähdettiin Mestarien liigaan ajatuksella, että mennään myös pudotuspeleihin. Ei turnaukseen vain pelailemaan lähdetty, Sivula vakuuttaa.


Mestarien liigan lohkosta B saksalainen Friedrichshafen (11 pistettä) on jo varmistanut paikan pudotuspeleihin. Halkbank (6 pistettä) on toisena. Kolmonen VaLePa ja nelonen PAOK Thessaloniki ovat kahdessa pisteessä. Friedrichshafenilla ja PAOKilla on jo neljä ottelua pelattuina.

VaLePa-Halkbank pelataan Kupittaan palloiluhallissa Turussa torstaina kello 19 alkaen.