Tiiamari Sieväsen ja Antti Siltalan joukkueet jatkoon eurokentillä

Kuva: CEV.lu

Tiiamari Sieväsen edustama sveitsiläisjoukkue Volero Zürich on raivannut tien lentopallon naisten Mestarien liigan pudotuspeleihin.

Pudotuspelipaikka varmistui tiistaina pelatulla viimeisellä alkulohkokierroksella. Volero voitti kotikentällään CSM Volei Alba Blaj’n 3-0 ja päätyi 13 sarjapisteeseen. Sievänen ei pelannut, vaan liberon työt hoiteli Silvija Popovic.

Mestarien liigan pudotuspeleihin selviytyi kuusi joukkuetta. Jatko-ohjelma arvotaan perjantaina.


Eurooppalaisten seurajoukkuekisojen miesten kakkostasolla CEV Cupissa ja kolmostasolla Challenge Cupissa pelattiin puolivälierien toisia osaotteluita.

CEV Cupissa Sakari Mäkisen Lindemans Aalst (Belgia) taisteli Ziraat Bankasi Ankaraa vastaan. Turkkilaisjoukkue oli molemmissa otteluissa vahvempi, nyt se voitti Belgiassa 3-1. Aalstin tämänvuotinen eurotarina tuli päätökseensä.

Mäkinen pelasi avauksessa kaikissa neljässä erässä. Hän oli joukkueensa paras vastaanottaja ja teki vielä päälle seitsemän pistettä.


Challenge Cupissa Antti Siltalan edustama Maliye Piyango SK Ankara voitti bulgarialaisen Montana Volleyn vieraissa 3-0 ja eteni komeasti neljän parhaan joukkoon. Siltala ei pelannut ottelussa.

CEV Cupin ja Challenge Cupin loput puolivälierät pelataan keskiviikkona ja torstaina.