Maajoukkuepelaaja Suvi Kokkonen loukkaantui

Hämeenlinnan Lentopallokerho sai ankaraa jobinpostia keskiviikkoisessa ottelussa. Avainpelaaja Suvi Kokkonen loukkaantui ja joutui jättämään pelin kesken.

Kolmannessa erässä OrPon Nelli Rantasen ja Kokkosen välille tuli kontakti verkkotilanteessa. Rantasen jalka kävi niukasti keskiviivan väärällä puolella, ja Kokkonen muljautti oikean nilkkansa tullessaan torjuntahypystä alas. Kokkonen sai ensihoidon kentällä. Hänet autettiin pian pukusuojaan.

valepa, istanbul, mestarien liiga, liput, lentopallo

Yleispelaaja Kokkonen kuuluu Hämeenlinnan avainpelaajiin. Nuori pelaaja on ollut mukana jo Suomen A-maajoukkueessakin.

– Isoimmaksi jutuksi tuli kolmannen erän vastoinkäyminen. Kuitenkin joukkueena päätettiin, ettei vastoinkäyminen saa tuoda peliin negatiivista energiaa. Neljäs erä pelattiin Suville, ja tuloksen näitte, Lentopallokerhon Ronja Heikkiniemi sanoi lehdistötilaisuudessa.

Itse ottelun Hämeenlinna voitti kotikentällään erin 3-1. Lentopallon hallitseva Suomen mestari on voittanut Mestaruusliigan tuoreen kauden kaikki kolme otteluaan.

valepa, istanbul, mestarien liiga, liput, lentopallo

Hämeenlinnan uusi keskitorjujavahvistus Mara Green ei vielä pelannut. Kokkonen ehti koota 15 pistettä, samaan saldoon ylsi toinen yleispelaaja Heikkiniemi. Voittajien pisteykköseksi nousi hakkuri Kayla Principato (17). OrPon Shannon Dugan oli koko ottelun tuotteliain 18 pinnallaan.

OrPolla oli alla 3-0-voitto Woman Volleysta. Naisten Mestaruusliiga jatkuu lauantaina kolmella ottelulla.