Lentopallon Mestaruusliiga: Uutisia loukkaantuneista pelaajista

Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja Suomen maajoukkueen yleispelaaja Suvi Kokkonen nousi yhdeksi viikon lentopallouutisista – valitettavasti loukkaantumisen takia.

Kokkonen väänsi oikean jalan nilkkansa keskiviikkona ottelussa OrPoa vastaan. Sairauslomaa on luvassa 4–6 viikkoa.

– Nilkka magneettikuvattiin välittömästi. Seuran ortopedi Michel Tanus tutki kuvat ja Suvin nilkan. Onneksemme nilkasta ei löytynyt mitään vakavampaa – ei repeämiä eikä murtumia. Suvi aloittaa kuntoutuksen heti, Kerho kertoi verkkosivuillaan.

valepa, istanbul, mestarien liiga, liput, lentopallo

Loukkaantumiskurimus kalvaa Hämeenlinnaa. Keskitorjujat Yasmine Madsen ja Eveliina Smolander ovat sivussa kuukausia. Madsenia vaivaa polvi ja Smolanderia olkapää.

Keskitorjujapulaa paikatakseen Kerho hankki juuri Mara Greenin. Green kuului viime kaudella Pölkky Kuusamon avainpelaajiin. Kausidebyyttinsä hän tekee maanantaina kotiottelussa Nurmon Jymyä vastaan.

Kun Kokkonen on sivussa, Emmi Riikilälle on luvassa lisää vastuuta yleispelaajan tontilla.

Loukkaantumissuma tulee pahaan rakoon, sillä Suomen mestaruuden puolustamisen lisäksi Kerholla ovat edessään Mestarien liigan kivikovat alkulohko-ottelut. Mestarien liigan lohkot alkavat 20. marraskuuta.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa myös LP Viestillä on haasteita avainpelaajansa kanssa. Passari Viktoria Tutshashvili loukkasi ranteensa runsas viikko sitten. Ranne oli operoitu kesällä.

– ”Vikin” kausi on mahdollisesti ohi. Alamme varmuuden vuoksi kartoittaa uutta passaria, kuitenkin Vikin tilanne huomioiden, Viestin valmentaja Tomi Lemminkäinen sanoi seuran verkkosivuilla.

LP Viestin vahvuudessa Veda Mansikkaviita, Salla Virtanen ja Pipsa-Pauliina Roivainen pelaavat passarin tonttia. Salolaisjoukkueen kausi alkaa lauantaina vierasottelulla OrPoa vastaan.

valepa, istanbul, mestarien liiga, liput, lentopallo

Miesten lentopalloliigassa pelaavalle Raision Loimulle kuuluu puolestaan hyvää. Keskitorjuja Pablo Guzman on kuntoutunut nilkkavammasta. Hän on valmis kentälle ensi viikon torstaina, kun Team Lakkapää pelaa vieraana Kerttulassa.

Argentiinalaiselta lähtee pateri jo melko lupaavasti: