Taidoissa hirveästi jäljessä, mutta ei syytä huoleen – Oulun Etta uskoo nousutrendiin

Oululaisen Lentopalloseura Ettan avaus lentopallon Mestaruusliigassa jäi valjuksi. Hurrikaani-Loimaa oli kotonaan ylivoimainen ja voitti perjantaisen ottelun erin 3-0.

Ettan valmentaja Olli Kuoksa harmitteli tappiota, varsinkin, kun vastustajan laadukkuus oli tiedossa.

– Taidollisesti oltiin perässä ihan hirveästi. Täytyy olla toisaalta tyytyväinen siihen, että pelattiin jokainen pallo eikä luovutettu, Kuoksa sanaili lehdistötilaisuudessa.

valepa, istanbul, mestarien liiga, liput, lentopallo

Hurrikaani sai Ettan pelin sekaisin pahoilla aloitussyötöillä. Maajoukkueessakin nähty Eemeli Kouki pommitti viisi ässää.

– Ehkä vähän housut kintuissa oltiin, vaikka tiedettiin, että syötöt ovat pahoja. Aika hyvin kesti Hurrikaanin syöttö koko pelin. Jos aloitus ei nouse, meidän joukkueella alkaa olla hyökkäykset aika vähissä.

– Tiedettiin, että ollaan täällä pulassa. Hurrikaani vakuutti valmiilla pelaamisellaan. Pitkästä aikaa on Loimaalla yhtenäinen joukkue, näkee Kuoksa.

valepa, istanbul, mestarien liiga, liput, lentopallo

Etta-hakkuri Joonas Jokela, 19, pelaa tärkeää kautta. Viime vuonna tuli komea läpimurto. Tällä kaudella odotetaan yhä lisää kehittymistä.

– Pääsyy häviöön oli se, että Hurrikaani vaan oli niin kova. Huolissaan ei meidän pelistämme kannata silti olla, Jokela virkkoi.

Sunnuntaina Etta pelaa lentopallon Mestaruusliigaa vieraissa VaLePaa vastaan. Kotiavaus on luvassa ensi tiistaina, vastaan asettuu Kokkolan Tiikerit.