Akaa-Volleyn kärvistely helpottui vihdoin lentopallon Mestaruusliigassa

Akaa-Volleyn kokenut Joni Mikkonen on vireessä. Kuva: Akaa-Volley

Akaa-Volleyn synkkä tappioputki tuli vihdoin päätökseensä lentopallon miesten Mestaruusliigassa. Kun Akaa-Volley voitti perjantaina kotonaan Team Lakkapään 3-0, katkesi kahdeksan ottelun mittaiseksi venynyt tappioiden sarja.

On Team Lakkapään vuoro kärvistellä häviöputkessa: nyt tuli takkiin neljännen kerran perättäin.

Joni Mikkonen hakkuroi Akaalle 16 pistettä. Passari Ville Juntura suoriutui hyökkäyksessäkin: hän syötti kolme ässää ja kuittasi neljä hyökkäyspistettä.


Raision Loimu nautiskeli makean 3-0-kotivoiton kärkipään Hurrikaani-Loimaasta. Loimaalaisilla ei vieraskentällä kulkenut, mistä viimeisen erän lukemat 25-14 erityisen selvästi kertoivat. Loimun maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalo nousi pisteykköseksi tehtyään 13 pinnaa.

Savo Volley johtaa miesten Mestaruusliigaa.


Lentopallon naisten Mestaruusliigassa LP Viesti jatkaa hurjana. Nyt tuli peräti kahdeksas perättäinen 3-0-voitto. Salossa kaatui Pölkky Kuusamo. Viestille Kertu Laak teki 17 ja Lena Prokopenko 14 pistettä.

Naisten liigan toiseksi kovavireisin porukka on LP-Vampula, joka perjantaina kaatoi kotikentällään LiigaPlokin erin 3-1. Vampula on viiden ottelun voittoputkessa ja LiigaPloki kuuden ottelun tappioputkessa.

Vampulan yleispelaaja Kia Bright viimeisteli kokonaista 28 pistettä.

LP Viesti johtaa sarjaa 13 pisteen kaulalla Hämeenlinnan Lentopallokerhoon. Hämeenlinna pelaa lauantaina kotonaan LiigaPlokia vastaan.