Lentopallon Mestaruusliiga: Ottelu venyi niin pitkäksi, että mediatilaisuus jäi pitämättä

Kuva: CEV.lu

Kokkolan Tiikerit katkaisi pitkäksi venähtäneen tappioputkensa lentopallon Mestaruusliigassa.

Tiistai-iltana Tiikerit kaatoi kotisalissaan rovaniemeläisen Team Lakkapään täyden viiden erän päätteeksi 3-2. Tiikereillä oli alla viisi perättäistä tappiota.

Lakkapään yleispelaaja Peetu Mäkinen vakuutti jälleen (28 pistettä). Isäntien pisteykköseksi nousi Jiri Hänninen, yleispelaaja hänkin. Hänninen iloitsi siitä, että Tiikerit oli vahvempi tärkeimmissä palloissa.

– Siitä on puhuttu, että kun on paikka, silloin kanssa ammutaan, Hänninen sanoi Tiikerien YouTube-kanavalla.

– Lopussa ei auta enää jarrutella. Voitto oli todella tärkeä, ja nyt on takki aivan tyhjä. Tyytyväinen olen omaan peliin, mutta vielä tyytyväisempi olen siihen, miten noustiin viikonlopun huonoista peleistä.

lentopallo, mestarien liiga, hämeenlinna, istanbul, osta liput

Team Lakkapäällä kulkee eurokentillä, mutta lentopallon Mestaruusliigassa on seitsemään viime otteluun tullut vain yksi voitto.

Täydet viisi erää painettiin myös Raisiossa. Paikallinen Loimu kukisti oululaisen Lentopalloseura Ettan 3-2. Molemmat hakkurit – Loimun Samuli Kaislasalo ja Ettan Joonas Jokela – kirjauttivat 28 pistettä.

Ottelu venähti niin pitkäksi, että tapahtuman ’virallista’ osuutta piti vähän lyhentää.

– Tänään jätettiin mediatilaisuus pitämättä, kun pelin pituuden takia lehdet olivat menneet jo painoon, ja Etta haluttiin päästää valmistautumaan huomiseen Hurrikaani-otteluun, Loimu tiedotti somessa.