Maajoukkueen huippumies vieläkin ilman seuraa, mutta pian pelataan jo täysillä

Kuva: CEV.lu

Lentopalloilija Niklas Seppäsen terveystilanne kohenee hiljalleen. Yleispelaaja kertoi näkymistään sunnuntaina.

Sairausloman takia Seppänen missasi muun muassa MM-kisat. Nyt hän on ilman seurajoukkuetta. Viime kauden hän edusti Stroitel Minskiä Valko-Venäjällä ja sai kauden parhaan hyökkääjän palkinnon.

– Terveystilanteeni on jo parempi, mutta asiat etenevät hitaasti, Seppänen sanoi Vantaa Ducksin järjestämässä haastattelussa.

– Syksyllä olen asteittain päässyt jo treenaamaan, ja vuoden alusta pitäisi alkaa pelata täysillä. Tavoitteena on pelata vielä tällä kaudella.

lentopallo, mestarien liiga, hämeenlinna, istanbul, osta liput

Kunnossa ollessaan Seppänen on avauskokoonpanon miehiä Suomen maajoukkueessa. Suomen tammikuinen, ratkaiseva EM-karsintaottelu tulee kuitenkin aivan liian aikaisin.

– Pelipaikkaa ei ole tullut mietittyä. Katsotaan nyt vielä kuukausi rauhassa. Sitten kun paikat ovat kunnossa, mietitään, mitä tehdään. Onko pelipaikka Suomessa vai ulkomailla, se on sen ajan murhe.

Vantaa Ducks tuskin saa Seppästä aivan heti ryhmäänsä.

– Tulen Ducksiin heti, kun ”Petsku” tulee takaisin, Seppänen murjaisi viitaten seuraikoni Petteri Laurilaan.

Seppänen, 25, on pelannut lentopallon Mestaruusliigaa Korson Vedossa ja Kokkolan Tiikereissä. Valko-Venäjän lisäksi kansainvälistä kokemusta löytyy kolmen kauden verran Ranskan liigasta.