Karelian Hurmos tavoittelee liiganousua, johon sillä ei ole varaa

Kuva: CEV.lu

Lentopallon 1-sarjassa pelaava Karelian Hurmos on ristiriitaisessa tilanteessa. Seura tavoittelee nousua Mestaruusliigaan, mutta vallitseva taloustilanne ei sitä salli.

Joensuulaisella Karelian Hurmoksella on joukkue sekä miesten että naisten 1-sarjassa. Miesten joukkue johtaa sarjaa, ja naisten joukkue on sijalla 10. Hurmos vahvisti tiedotteessaan, että seuran tavoite on saada vähintään yksi joukkue liigaan ensi kaudeksi.

– Hurmoksen tämänhetkinen taloudellinen tilanne ei kuitenkaan mahdollista liigatavoitteiden saavuttamista, seura ilmaisi.

– Viime tilikauden tappio rasittaa tätä vuotta jo valmiiksi. Joensuun perinteisen liigalentopallokulttuurin tuntien on selvää, että urheilulajin korkeimmalla sarjatasolla pelaaminen edellyttäisi suurempia ponnistuksia urheilusponsorointitasolla.

Hurmoksen kotiotteluissa on käynyt kuluvalla kaudella parhaimmillaan 300 katsojaa.

Taloustilannetta parantaakseen Karelian Hurmos tarjoaa yrityksille 500 euron ja 300 euron vastikkeellisia tukipaketteja.

Karelian Hurmos syntyi vuonna 2017 Liiga-Riennon, Susiraja Volleyn ja Niceteamin fuusiona.

hämeenlinna, kazan, lentopallo, mestarien liiga, liput

Pudotuspelien päätteeksi lentopallon 1-sarjan kaksi parasta joukkuetta pääsevät karsimaan liigapaikasta Mestaruusliigassa viimeiseksi jäävää vastaan.

Naisten Mestaruusliigassa karsija on jo selvillä: se on rovaniemeläinen Woman Volley. Myös WoVo on järjestänyt kuluvalla kaudella tukikampanjan toimintansa varmistaakseen.

Seuraa Lentopallo.infoa Twitterissä