Bahaman mies osasi odottaa Suomelta vain kylmyyttä, mutta lentopallokunto on kuuma

Kuva: Akaa-Volley

Akaa-Volleyn keskitorjuja Shonari Hepburn nousi perjantai-illan hahmoksi lentopallon Mestaruusliigassa.

Bahamalainen teki 12 pistettä Akaan 3-0-vierasvoitossa Vantaa Ducksista. Hänen hyökkäyksensä olivat myrkkyä vantaalaisisännille: Hepburnin 12 hyökkäyksestä yhdeksän päättyi pisteeseen.

Vaikka Ducks on jo varma liigajumbo ja -karsija, Akaa lähti otteluun tosimielellä. Tiukasta taistelusta kertoivat viimeisen erän lukemat 33-31.

– Kova joukkue on vastassa, oli sarjasijoitus sitten mikä hyvänsä. Valmistauduimme hyvin ja pysyimme pelisuunnitelmassa. Tiesimme, että meidän pitää pelata parastamme, Hepburn jutteli lehdistötilaisuudessa.

Bahamalla keskilämpötila huitelee talvikuukausinakin vähintään 20 asteessa, joten Suomeen muuttaminen oli Hepburnille haaste sinänsä.

– Kun tulin Suomeen, en osannut odottaa juuri mitään muuta kuin kylmää säätä. Tykkään kuitenkin Suomesta paljon. Ihmiset ovat ystävällisiä ja vieraanvaraisia, Hepburn kiitteli.

 

Akaa-Volley sijoittuu lentopallon Mestaruusliigan runkosarjassa sijoille 5–7. Jäljellä on kaksi ottelua.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu lauantaina miesten ottelulla Savo-Hurrikaani sekä naisten kamppailuilla Kangasala-Vampula, Pölkky-OrPo ja Viesti-Hämeenlinna.