Vantaa Ducks selvitti lentopallon liigakarsinnat

Viikonloppuna Vantaa Ducks voitti lentopallon liigakarsintojen kotiotteluissaan niin KyKy-Betsetin (3-1) kuin Karelian Hurmoksen (3-2). Vantaa Ducks on näin selvittänyt lentopallon liigakarsinnat.

Ducks nousi Helsingin Kisahallissa tulleiden voittojen ansiosta kahdeksaan sarjapisteeseen ja varmisti karsintasarjan voiton. Kakkossija ja siten 1-sarjan mestaruus ratkeaa ensi viikonloppuna KyKy-Betsetin ja Hurmoksen välillä.

valepa, etta, lentopallo, finaalit, osta liput

Karsinnan voittaminen tietää Ducksille oikeutta hakea paikkaa Mestaruusliigaan ensi kaudeksi. Menneellä runkosarjakaudella vantaalaisjoukkue jäi liigassa viimeiseksi.

Ducksin lisäksi tuleva 1-sarjan mestari saa anoa liigapaikkaa – karsintasarjan selvittäminen ei siis tiedä automaattisesti paikkaa ensi kauden pääsarjaan.

Viimeisen karsintaviikonlopun ottelut ovat Hurmos-KyKy ja Hurmos-Ducks. KyKyllä on kolme sarjapistettä ja Hurmoksella yksi sarjapiste.

Myös lentopallon naisten liigakarsinnoissa liigajumbo on vahvoilla. Rovaniemeläinen Woman Volley voitti molemmat kotiottelunsa viikonloppuna. WoVo johtaa karsintaa kuuden pisteen saldolla.

valepa, etta, lentopallo, finaalit, osta liput

Karelian Hurmos (4 pistettä) ja Puijo Wolley (2) ovat 1-sarjasta tulleet karsijat. Viimeisenä karsintaviikonloppuna pelataan ottelut Puijo-Hurmos ja Puijo-WoVo.