Siirto- ja sopimusuutisia lentopallon Mestaruusliigasta

Jutta Riikonen viihtyy näin hyvin Kangasalla. Kuva: CEV.eu

Lentopalloilija Jutta Riikonen on tehnyt jatkosopimuksen LP Kangasalan kanssa. Sopimus kattaa yhden vuoden.

Nuorten maajoukkueen yleispelaaja on vasta 19-vuotias, mutta kokemusta lentopallon Mestaruusliigasta löytyy jo kolmen kauden ajalta.

– Olen täällä pystynyt helposti yhdistämään lentopallon ja koulunkäynnin. Muutenkin olen viihtynyt Kangasalla tosi hyvin, ”Juti” kommentoi LP Kangasalan verkkosivuilla.

Hyvä uutinen LP Kangasalalle on myös, että maajoukkuelibero Tiiamari Sievänen jatkaa vahvuudessa. Myös hänen jatkosopimuksensa on vuoden mittainen.

OrPo: Uusi hakkuri on vasenkätinen Julymar Otero. Puertoricolainen pelasi viime kaudella kotimaassaan sekä Kazakstanissa. Hänellä on ikää 22 vuotta ja pituutta 183 senttimetriä. Viime kaudella OrPon hakkurina pelasi Nelli Rantanen.

Nurmon Jymy: Anni Toivonen, 23, tulee toiseksi passariksi. Hänellä on liigakokemusta OrPon ja LiigaPlokin joukkueista. Viime kauden hän pelasi Jyväskylässä 1-sarjaa. Kokenut passari Anniina Keinonen jatkaa Jymyssä.

Puijo Wolley: Liigaan noussut kuopiolaisseura saa ryhmäänsä 24-vuotiaan yleispelaajan Janica Heleniuksen. Helenius siirtyy Woman Volleysta. ”Janica on kova harjoittelemaan ja sopii persoonana joukkueeseemme erittäin hyvin”, kommentoi päävalmentaja Jukka Lehtonen.

Hurrikaani-Loimaa: Lentopallon miesten Mestaruusliigan pronssijoukkue täydentyy keskitorjuja Mikko Suomalaisella. Hän tulee Loimaalle Karelian Hurmoksesta. Suomalainen saavutti ensimmäisen liigasopimuksensa Hurrikaanin järjestämän tryout-koetilaisuuden kautta.

Lentopalloseura Etta: Joukkue mullistuu ensi kaudeksi, sillä Antti Ronkainen, Eetu Pennanen, Joonas Jokela ja Niko Haapakoski suuntaavat toisaalle. Lue tästä lisää.

Vantaa Ducks: Uusi päävalmentaja on Juho Rajala.

Kansainväliset kentät: Maajoukkuehakkuri Samuli Kaislasalon pesti Kreikassa jäi pistäytymiseksi. ”Kaisla” siirtyy Belgian liigaan ja Lindemans Aalstiin.