Mestaruusliigan otteluun vapaa pääsy, muuta Hämeenlinnan Lentopallokerho ei ilmaiseksi antanutkaan

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa Hämeenlinnan Lentopallokerho saalisti täydet sarjapisteet torstaina. Hämeenlinna voitti kotiottelussaan Woman Volleyn suoraan erin 3-0.

Ottelu käytiin poikkeuksellisesti Iittalan liikuntahallissa. Tapahtumaan oli vapaa pääsy, mutta kentällä varsinkaan vierasjoukkue ei saanut mitään ilmaiseksi. Erät päättyivät varsin selvin pistein 25-12, 25-18 ja 25-20.

Kerho kärsii pahasta loukkaantumistilanteesta, mutta torstaina tulivoimaa riitti. Hakkuriksi hankittu Oluoma Okaro teki yleispelaajan paikalta 23 pistettä, ja toinen ”yypee” Roosa Heikkiniemi säesti 14 pinnalla.

Hämeenlinnalta keskeisimmät yleispelaajat Suvi Kokkonen ja Emmi Riikilä ovat loukkaantuneina sivussa. Molemmat ovat maajoukkuepelaajia.

Okaron pelattua yleispelaajana Viktoria Tosi, joka on varsinaisesti keskitorjuja, sai hakkurin paikan. Rooli oli hänelle tosin vain nimellinen, sillä passeja tuli koko ottelussa ainoastaan neljä.

WoVolle Taylor Slover teki 11 pistettä. Joukkueen tehokkain oli Saana Lindgren, jonka oma peli päätyi viisi pistettä plussalle.

Hämeenlinna katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa. WoVolla on kaudelta kaksi voittoa. Sarjaa johtaa LiigaPloki.

Lentopallon naisten Mestaruusliiga jatkuu perjantaina ottelulla LP Viesti – WoVo.

Lentopallon Mestaruusliiga 7.–10.11.2019

Torstai

Hämeenlinna-Wovo 3-0

Perjantai

Viesti-WoVo

Lauantai

Etta-Loimu
Lakkapää-Hurmos
Ducks-Hurrikaani

Kangasala-Pölkky
Viesti-LiigaPloki

Sunnuntai

Lakkapää-Loimu
Tiikerit-Hurmos

OrPo-Jymy
Hämeenlinna-Pölkky