Lentopallon Mestaruusliiga: Woman Volley tärkeään voittoon

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa Woman Volley on ottanut kauden kolmannen otteluvoittonsa.

Kotikentällään Rovaniemellä WoVo kukisti torstaina Nurmon Jymyn erin 3-1. Jymy kuittasi ensimmäisen erän pistein 28-26, mutta sen jälkeen komensi kotijoukkue: 25-13, 25-16, 25-23.

Taylor Slover oli hyökkäystuulella ja viimeisteli WoVolle 26 pistettä. Hän pelasi vahvasti myös aloitussyötön vastaanotossa. Jody Larson toimi Jymyn pisteykkösenä (18), ja huippukuntoa löytävä Kaisa Nyman komppasi neljällä torjuntapinnalla.

WoVo on ottanut kaikki kolme voittoaan tärkeissä alakastin kohtaamisissa. Aiemmat voitot tulivat OrPosta ja Puijo Wolleysta.

Torstain ottelun jälkeen WoVo, OrPo ja Jymy ovat kaikki kolmessa voitossa. Kuopiolainen nousijajoukkue Puijo ei ole voittanut vielä yhtään kamppailua. Sarjaa johtaa LiigaPloki, joka on voittanut kaikki ottelunsa.

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa kärkijoukkue Hurrikaani-Loimaa vieraili Raision Loimun salissa Kerttulassa. Odotettu vierasvoitto tuli erin 3-0 ja yleispelaaja Sakari Mäkisen 15 pisteen tahtiin.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu perjantaina naisten ottelulla Pölkky Kuusamo – Jymy.