Hurrikaani-Loimaan näkymät vaan paranevat, ja 40-vuotias passarikin on ”ihan hyvä poika pelaamaan”

Hurrikaani-Loimaa johtaa lentopallon Mestaruusliigaa jo kuuden pisteen erolla, ja tiedot sairastuvalta luovat yhä lisää tulevaisuususkoa.

Keskitorjuja Karri Kutinlahti alkaa päästä vireeseen sairausloman jälkeen. Torstaina hän oli yksi kentän hahmoista, kun Hurrikaani voitti vieraissa Raision Loimun erin 3-0. Hän saavutti pelipaikkaansa ja ottelun lyhyyteen nähden loistavan pistesumman 13.

– Into oli kyllä piukassa, kun pääsi taas vetelemään, Kutinlahti sanaili ottelun jälkeen.

– Ehkä vähän tasaisemmin pelattiin kuin vastustaja, vaikka pelaaminen oli vähän räiskimistä. Mutta 3-0 on 3-0. Treenaamme paljon peruskosketuksia, ja se näkyy. Notkahduksia tulee otteluiden aikana, muttei niin syviä.

Hurrikaanin kauden ilmiöihin kuuluu kokenut passari Ino Krnic. Kuudetta Hurrikaani-kauttaan liigassa pelaava Kutinlahti, 24, paukutti keskeltä kahdeksan hyökkäyspistettä.

– Ihan hyvä on poika pelaamaan, Kutinlahti leukaili 40-vuotiaasta Krnicistä.

– Ei siinä tarvitse muuta kuin mennä viereen ja pyöräyttää käsi ympäri!

Hurrikaanin valmentaja Jussi Heino kertoi, että yleispelaaja Eemeli Kouki lähenee pelikuntoa. Maajoukkuetason mies ei ole vielä tällä kaudella esiintynyt pelikentällä.

– Kun hän saa semmoisen polkaisun parkettiin kuin vuosi sitten, on hän taas vahvoilla. Sitten pitää miettiä, ketkä pääsevät kentälle, Heino sanoi.

Torstaina Hurrikaanin yleispelaajina toimivat Sakari Mäkinen ja Tapio Toiviainen.

Hurrikaani johtaa Mestaruusliigaa kuuden pisteen kaulalla VaLePaan ja Savo Volleyhin. Loimaalaisryhmä on pelannut yhden ottelun enemmän kuin kärkikolmikon muut joukkueet.

Torstaina lentopallon naisten Mestaruusliigassa Woman Volley voitti Nurmon Jymyn kotonaan erin 3-1. Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu perjantaina naisten ottelulla Pölkky Kuusamo – Jymy.