Hurrikaani-Loimaa kierrätti kokoonpanoa, mutta vältti uhanneen pistemenetyksen

Lentopallon Mestaruusliigaa johtava Hurrikaani-Loimaa vahvisteli asemiaan, mutta aivan mutkitta ei täysi pistepotti tullut maanantaina.

Rovaniemellä sarjajumbo Team Lakkapäätä vastaan Hurrikaani aloitti vaihtoehtomiehistöllä. Avauksessa olivat muiden muassa passari Santeri Välimaa ja hakkuri Tino Vuori. Kun Lakkapää esitti hyvää peliä ja vei avauserän pistein 25-20, päätti Hurrikaani-valmentaja Jussi Heino palata tutumpaan miehitykseen.

Hurrikaani voitti ottelun erin 3-1. Kolmen viimeisen erän pistelukemat kertovat paljon ottelun trendistä: 25-22, 25-15, 25-13.

Hakkuri Antti Ropponen teki Hurrikaanille peräti 17 pistettä, vaikka hän pelasi vain runsaat kaksi erää.

– Toisen erän lopussa laitettiin peruskuusikko kentälle ja hoidettiin rutiinilla homma kotiin. Nuorten pelaajien puolesta harmittaa, kun emme saaneet peliä kuntoon pelin aloitusmiehistöllä, Ropponen kommentoi lehdistötilaisuudessa.

Lakkapään Regan Fathers hyökkäsi tutun vahvasti. Hyvää virettä lappilaisryhmään toi kokoonpanoon palannut Gavin Taylor, joka pääsi 14 pinnan saldoon.

Team Lakkapää on voittanut kaudella vain yhden ottelun. Nyt on tullut täydet kymmenen kertaa perättäin häviö, ja ilman sarjapisteitä joukkue on jäänyt kuudesti putkeen.

Hurrikaani johtaa Mestaruusliigaa kahdeksan pisteen erolla VaLePaan. VaLePalla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu keskiviikkona miesten ottelulla Akaa Volley – Vantaa Ducks ja naisten kamppailulla LP Viesti – OrPo.