Karelian Hurmos kärkijoukkueen vieraana, peluutti vaihtoehtomiehistöä – ”Pitäisi ylisuorittaa niin mahdottomasti”

Lentopallon miesten Mestaruusliigan nousijajoukkue Karelian Hurmos satsaa tosissaan sunnuntaiseen vierasotteluun Vantaa Ducksia vastaan.

Lauantaisen kamppailun kärkijoukkue Hurrikaani-Loimaata vastaan Hurmos koki jo ennalta niin toivottomaksi, että kentälle lähdettiin vaihtoehtokokoonpanolla. Muiden muassa Bjarne Huus ja Ville Louhela jäivät tyystin peliajatta.

Apuvalmentaja Marko Räsänen myönsi, ettei miehistön kierrättäminen ollut sattumaa.

– Kolme kertaa ollaan Hurrikaania vastaan pelattu ja tiedetään, että pitäisi ylisuorittaa niin mahdottomasti, jotta voitaisiin taistella pisteistä, Räsänen sanoi lehdistötilaisuudessa.

– Tälle viikonlopulle meillä on selkeä tavoite sunnuntai, jolloin vastassa on sellainen joukkue, jota vastaan on realismia taistella pisteistä. Sen takia päädyttiin tänään tällaiseen line-upiin.

Lentopallon Mestaruusliigassa Hurmos on seitsemäntenä (4 voittoa) ja Ducks yhdeksäntenä (3).

Hurmoksella ei sanansijaa Loimaalla ollutkaan. Hurrikaani otti 3-0-voiton vietyään erät pistein 25-15, 25-20 ja 25-16. Hurmokselle keskitorjuja Eugene Stuart teki 10 pistettä, mutta virheet painoivat oman pelin yhden pinnan miinukselle.

Yleispelaaja Sakari Mäkinen teki ottelun tuotteliaimpana Hurrikaanille 18 pistettä ja hoiteli aloitussyötön vastaanotot virheittä.

Hurrikaanilla on 49 sarjapistettä, VaLePalla ja Savo Volleylla 39. VaLePalla on tosin kaksi ottelua enemmän pelattuna kuin kärkikolmikon muilla joukkueilla.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu sunnuntaina miesten otteluilla Hurrikaani-Loimu ja Vantaa Ducks – Hurmos.

Lentopallon Mestaruusliiga 7.12.2019

Hurrikaani-Hurmos 3-0

Kangasala-OrPo 3-1
Puijo-Viesti 0-3