LiigaPlokin valmentaja: “Tällä pelillä Suomen Cupin finaali on meiltä ohi 45 minuutissa”

Kuva: CEV.eu

Lentopallon Mestaruusliigassa olivat perjantai-iltana voitokkaat Savo Volley ja LiigaPloki.

Koko kauden naisten sarjan kärkipäässä ollut LiigaPloki otti taas piikkipaikan haltuunsa Nurmon Jymyn kaaduttua Pihtiputaalla erin 3-2.

Ranskan liigasta Suomeen palannut keskitorjuja Daniela Öhman alkaa lunastaa korkeita odotuksia. Nyt hän iski Taylor Lindbergin passien tahtiin 14 hyökkäyspistettä ja 18 pinnaa kaikkiaan.

LiigaPlokin valmentaja Alessandro Lodi ei ollut ensinkään tyytyväinen joukkueen esitykseen.

– Parasta ottelussa oli voitto huonolla pelillä. Jos pelaamme kuten tänään, Suomen Cupin finaali on osaltamme ohi 45 minuutissa. Valmistautuminen ensi viikonlopun finaaliin alkaa heti maanantaina, Lodi sanoi viitaten LP Viestin kohtaamiseen.

Jymy on voittanut kuluvalla kaudella vasta viisi ottelua, mutta joukkue tekee vahvaa tulemista. Uusi hankinta Maddie Haggerty paukutti 18 hyökkäyspistettä. Hän sai oivallista tulitukea Perry Ramseylta ja Jody Larsonilta.

Sarjan kärjessä LiigaPlokilla ja LP Kangasalalla on molemmilla 43 pistettä. Kärkikolmikon täydentää 40 pinnaa koonnut Pölkky Kuusamo.

lentopallo, suomen cup, osta liput

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa Raision Loimu isännöi Savo Volleyta Turussa 762 katsojan todistaessa. Savo Volley haki täyden pistepotin tuloksella 3-1 ja pidensi voittoputkensa viiden ottelun mittaiseksi.

Viimeistä kauttaan Savo Volleyta valmentava Jukka Tuovinen kierrätti kokoonpanoa, ja kaikkiaan yhdeksän pelaajaa pääsi pisteille. Miro Määttänen antoi taas käden puhua ja teki Savolle 20 pinnaa. Loimun pisteykköseksi nousi Windson Ferreira 18 merkinnällään.

Ottelun jälkeen Jukka Tuovinen kertoi, että Savo-yhteistyö päättyy hänen aloitteestaan.

– Idea lähti minusta. Ilmoitin itse seuralle päin, etten ole käytettävissä jatkossa. Valmentamista ei ole tarkoitus lopettaa, Tuovinen avasi lehdistötilaisuudessa.

lentopallo, suomen cup, osta liput

Hurrikaani-Loimaa johtaa miesten sarjaa seitsemän pisteen erolla Savo Volleyhin.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu lauantaina kolmella miesten ottelulla ja kahdella naisten kamppailulla.