Lentopalloilija Michaela Madsen siirtyy Tshekin liigaan

Kuva: CEV.eu

Suomen lentopallomaajoukkueen pelaaja Michaela Madsen siirtyy Tshekin liigaan.

Keskitorjuja Madsenin, 26, uusi seura on Olomouc. Seura (VK UP Olomouc) vahvisti hankinnan tiistaina. Joukkueella ovat edessä muun muassa Mestarien liigaan haasteet.

– Hienoa päästä taas Mestarien liigaan, siellä on aina kovat vastustajat. Olomouc on tunnettu seura, jolla on laadukas staffi. Haluan antaa joukkueelle kuplivaa energiaa ja positiivista henkeä, Madsen sanoo Olomoucin verkkosivuilla.

Uudessa joukkueessaan Madsen saa pelikaveriksi muiden muassa hakkuri Katarina Pilepicin, joka pelasi viime kauden LP Viestissä.

Suomen liigakentillä Madsen muistetaan erityisesti Hämeenlinnan Lentopallokerhosta. Vakuuttavat otteet toivat hänelle paikan maajoukkueeseen, ja kaksi vuotta sitten hän siirtyi kansainvälisille kentille.

Ammattilaisena Madsen on edustanut Ranskan Cannesia ja Belgian Lendeledeä. Keväällä 2019 hän juhli Cannesin väreissä Ranskan mestaruutta.

Myös Michaelan sisko Yasmine Madsen on maajoukkuetason lentopalloilija. Ensi kaudella hän pelaa Hämeenlinnassa.

Suomen naisten lentopallomaajoukkueen pelaajista myös Piia Korhonen ja Suvi Kokkonen saavat uudet kansainväliset haasteet. Hakkuri Korhonen siirtyy Italian kakkosliigassa pelaavan Volley Hermaea Olbian joukkueeseen. Nuori yleispelaaja Kokkonen sen sijaan allekirjoitti ensimmäisen kansainvälisen sopimuksensa ranskalaisen Nantesin kanssa.