Lentopalloilija Eemi Tervaportti sai perheenlisäystä

Lentopalloilija Eemi Tervaportista on tullut poikalapsen isä.

Tervaportti ilmoitti asiasta somessa. Eemillä ja vaimo Mariliisa Tervaportilla on entuudestaan tytär Elodie.

– Poikamme tuli maailmaan. Vaimoni on yksi vahvimmista tuntemistani ihmisistä. Toivon, että jonain päivänä olen yhtä hyvä ja vahva ihminen kuin vaimoni. Rakastan perhettäni, Tervaportti kirjoitti Instagramissa.

Loppukesästä Tervaportti pelasi Kreikassa liigan pudotuspelit, ja Olympiakosin väreissä tuli hopeamitali. Mariliisa ja Elodie viettivät ajan Suomessa koronavirusriskien vuoksi.

Eemi Tervaportti, 31, kuuluu tämän päivän merkittävimpiin suomalaisiin lentopalloilijoihin. Hän on maajoukkueen kapteeni ja selkeä ykköspassari. Pelinjohtamisen ohella hänet tunnetaan vaikeista aloitussyötöistä ja yllättävistä toisen kosketuksen hyökkäysratkaisuista.

Suomi-paidassa äetsäläisen FC-57:n kasvatti on pelannut niin MM-kisoissa kuin EM-kisoissa.

Luottopassarin matka jatkuu, ensi kaudeksi suunta on taas Puolan kovatasoinen liiga. Tervaportin uusi seura on Jastrzebski Wegiel, joka yrittää Mestarien liigaan karsintojen kautta. Puolan liigaa Tervaportti on pelannut aiemmin Szczecinin joukkueessa.

Olympiakosissa pelaajan tilille tuli Kreikan kultaa ja hopeaa. Lisäksi ammattilaiskokemusta löytyy Ranskasta, Belgiasta ja Turkista.