Lelu Ojansivun iskukone hyvässä öljyssä

Kuva: CEV.eu

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa Savo Volley jatkaa puhtaalla pelillä.

Sunnuntaina Savo Volley otti kauden kolmannen voittonsa. Savo kaatoi VaLePan erin 3-0 kotikentällään Leppävirralla.

Kotijoukkue vei kaksi ensimmäistä erää pistein 25-22. Kolmas ja ratkaisseeksi osoittautunut setti päättyi tulokseen 25-23.

Savo Volley esitti varsin jämäkkää ja varmaa peliä. Tähtihakkuri Olli-Pekka ”Lelu” Ojansivu latoi ottelun lyhyyteen nähden huimat 22 pistettä. Myös toinen kokenut karju, yleispelaaja Antti Siltala, oli tuottelias. Hän teki 15 pinnaa.

– Kolme peliä on pelattu, ja ihan tyytyväinen pitää olla. Vastaanotossa meillä on vielä parannettavaa, Ojansivu kommentoi.

Alla Savolla olivat voitot Karelian Hurmoksesta ja Lakkapaa.comista.

VaLePalle ottelu oli vasta kauden toinen. Koronaviruskaranteenin takia VaLePa pääsi avaamaan kautensa lauantaina. Avauksessa tuli 3-0-vierasvoitto Karelian Hurmoksesta.

Sunnuntainakin yleispelaajat Sakari Mäkinen (11 pistettä) ja Romans Sauss (12) vastasivat sastamalalaisten hyökkäystehoista. Hakkuri Aaro Nikula jäi 8 tikkiin.

Kokkolan Tiikerit pelasi vahvasti ja kaatoi oululaisen Lentopalloseura Ettan kotonaan suoraan erin 3-0. Myös ensimmäisen ottelunsa Tiikerit oli voittanut 3-0, silloin vastassa oli Vantaa Ducks.

Jiri Hänninen johti tiikeritulitusta 17 pisteellään. Ettalle Jan Helenius viimeisteli 14 pinnaa.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa LP Kangasala on ottanut täydet viisi otteluvoittoa. Viides voitto tuli sunnuntaina Rovaniemellä Woman Volleysta. Tulos oli 3-0. Kaudella Kangasala on hävinnyt vain yhden erän.

Hyvin taistelleen WoVon tykkinä toimi Oona Viljanen (19 pistettä). Kangasala-hakkuri Jody Larsonin jäätyä sivurooliin yleispelaajat Salla Karhu ja Ronja Heikkiniemi tekivät molemmat 17 pinnaa.

Lentopallon Mestaruusliiga 18.10.2020

Savo-VaLePa 3-0
Akaa-Ducks 3-2
Tiikerit-Etta 3-0

Jymy-Viesti 1-3
WoVo-Kangasala 0-3