Lentopalloilija Tiiamari Sievänen loistovireessä – jakoi kunnian joukkueelle

Kuva: CEV.eu

LP Kangasala jatkaa puhtaalla pelillä lentopallon naisten Mestaruusliigassa.

Odotetussa lauantaikamppailussa Kangasala kärsi kauden ensimmäisen erätappionsa. Täysi pistepotti tuli Pölkky Kuusamon vieraana 3-1-tuloksella.

Pölkky vei ensimmäisen erän, mutta Kangasala hoiteli homman viemällä kolme seuraavaa. Kangasalalla on nyt täydet neljä otteluvoittoa ja eräero 12-1.

Ottelussa molemmat joukkueet pystyivät parhaimmillaan hyvään lentopalloiluun, mutta Kangasalan suoritusvarmuus oli ratkaisevasti parempi. Suomen maajoukkuelibero Tiiamari Sievänen, joka valittiin viime keväänä liigan parhaaksi pelaajaksi, oli jälleen rautaa vastaanotossa ja kenttäpuolustuksessa.

– Vastus oli kova ja tunnelma hallissa hieno. Sain aikaisempiin peleihin verrattuna enemmän töitä vastaanotossa, jolloin pelissä pysyy hyvin mukana, Sievänen kommentoi.

– Koko joukkue onnistui tasaisesti. Molemmilta joukkueilta nähtiin hyvää taistelua, joten helpolla ei kolme pinnaa tänään todellakaan irronnut.

LP Viesti on alkukauden pienen yskähtelyn jälkeen innostunut neljän ottelun mittaiseen voittoputkeen. Lauantaina salolaisjoukkue kaatoi vieraissa OrPon erin 3-1. Huippukuntoinen Anna Czakan lateli keskitorjujan tontilta hulppeat 18 pistettä (14 hyökkäystä, 4 torjuntaa).

Annukka Paloniemi tehtaili OrPolle 14 pinnaa, mutta omat virheet pudottivat tehot vaatimattomaan lukemaan +2.

Lentopallon miesten Mestaruusliigassa VaLePa vapautui koronaviruskaranteenista ja avasi vihdoin liigakautensa. Avauksessa tuli 3-0-vierasvoitto Karelian Hurmoksesta. Keskitorjuja David Pettersson oli voittajien tehokkain lukemalla +9.

Eniten pisteitä tekivät yleispelaajat Romans Sauss ja Sakari Mäkinen – molemmat 12. Ville Louhela ja Lauri Jylhä tekivät Hurmokselle 10 pistettä mieheen. Hurmos on hävinnyt kaikki kolme otteluaan erin 0-3.

Lentopallon Mestaruusliigan ottelut sunnuntaina: Akaa-Volley – Vantaa Ducks, Tiikerit-Etta, Savo Volley – VaLePa; Jymy-Viesti, Woman Volley – Kangasala.

Reaaliaikainen tulosseuranta Livetulokset.com-palvelussa.