”Tunnetta ja kiukkua” kentälle saanut TUTO Volley piinasi Suomen mestareita

Kuva: TUTO Volley

Lentopallon Mestaruusliigan nousijajoukkue TUTO Volley on kuuden ottelun tappioputkessa, mutta lauantainen esitys toi turkulaisille lisätoivoa.

Kotikentällään Kupittaalla TUTO nipisti sarjapisteen Suomen mestari VaLePalta. Lopputulos 3-2 varmistui VaLePan vietyä viidennen ja ratkaisseen erän pistein 15-13.

TUTO Volleyn viimeisin voitto on tammikuun puolivälistä. Silloin joukkue oli Savo Volleyta parempi.

Einari Koivisto hakkuroi TUTOlle 20 pistettä. Hänen mielestään edistystä on tullut äskettäisten Etta- ja Lakkapää-vierastappioiden jälkeen.

– Tässä on ollut aikaa harjoitella karmean pohjoisen reissun jälkeen ja hakea fiilistä. Tänään pelattiin harmittavasta tappiosta huolimatta hyvin ja pestiin kasvot. Saatiin tunnetta ja kiukkua kentälle, Koivisto kommentoi.

– Reservistä löytyy hyvin porukkaa, vaikka pelaajia on nyt tippunutkin pois. Ollaan kuitenkin pärjätty koronankin kanssa hyvin, vaikka välillä tuleekin takapakkia, hän lisäsi.

Jännittävä ottelu nähtiin myös Helsingissä, missä kohtasivat Vantaa Ducks ja Karelian Hurmos. Värikkäiden vaiheiden jälkeen Hurmos voitti erin 3-1. Pisteykkönen oli Hurmokselle 23 pinnaa tehtaillut Eetu Häyrinen.

Hurrikaani-Loimaa ja Team Lakkapää kohtaavat Loimaalla perättäisinä päivinä. Ensimmäisen ”osaottelun” Hurrikaani voitti lauantaina selvin sävelin 3-0.

Savo Volley johtaa miesten pääsarjaa.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa Pölkky Kuusamo voitti odotetusti Helsinki Volleyn kotonaan. Voitto tuli Adeja Lambertin 17 pisteen tahtiin 3-0.

LP Kangasala johtaa naisten liigaa. Tiukassa kärkikolmikossa ovat myös Pölkky ja LP Viesti. Jumbojoukkue Helsinki Volley valmistautuu jo liigakarsintoihin.