Daniela Öhman siirtyy Ranskan mestarijoukkueeseen

Lentopalloilija Daniela Öhman siirtyy Ranskan liigaan. Hänen uusi joukkueensa on Ranskan mestari Beziers Angels.

Keskitorjujan sopimus kattaa näillä näkymin kauden 2018-2019. Beziersin urheilutoimenjohtaja Didier Huc on tyytyväinen hankintaan.

– Daniela on dynaaminen pelaaja, jolla on vielä hyvät mahdollisuudet kehittyä. Häneltä löytyy kunnianhimoa yltää huipputasolle, Huc toteaa Beziersin verkkosivuilla.


Menneellä seurajoukkuekaudella Öhman, 21, oli voittamassa HPK:lle (sittemmin Hämeenlinnan Lentopallokerho) Suomen cupia ja Suomen mestaruutta. Mestaruusliigan runkosarjassa hän keräsi kolmanneksi eniten torjuntapisteitä ja sijoittui liigan keskitorjujatilastossa viidenneksi.


Keväällä ja alkukesästä pelatussa Euroopan kultaisessa liigassa Öhman kuului Suomen maajoukkueen avainpelaajiin. Suomi sijoittui liigassa neljänneksi. Öhman kokosi 30 erässä yhteensä 13 torjuntapistettä.

Keväällä Lentopallo.info valitsi Öhmanin naisten liigan tähdistökokoonpanoon. ”Pelit kotimaisilla seurajoukkuekentillä lienevät nähdyt. Teräväasenteinen ja hyvän fysiikan omaava lentopalloilija iskee todennäköisesti kovassa eurooppalaisessa liigassa jo ensi kaudella”, arvioimme tuolloin.