Varoituksia puolin ja toisin, hakkuri ajettiin ulos – Tervaportilla värikäs ottelu

Lentopalloilija Eemi Tervaportin edustaman Olympiakosin voittoputki Kreikan pääsarjassa sai jatkoa. Joukkue haki lauantaina vieraspisteet Pamvohaikosilta erin 3-1.

– Kolme hyvää erää meiltä, ainoastaan kolmas oli hirveää räpeltämistä. Kortteja (varoituksia) tuli puolin ja toisin, vastustajan hakkurikin poistettiin kentältä. Myös olosuhteet olivat mielenkiintoiset – ulkona oli 14 astetta lämmintä ja hallissa sisällä vain 11 astetta, passari Tervaportti viestitti.

Neljän kierroksen Olympiakos johtaa Kreikan liigaa ilman tappioita.


Venäjän Superliigassa libero Lauri Kermisen ja päävalmentaja Tuomas Sammelvuon edustama Kuzbass Kemerovo pelaa vahvaa syyskautta. Lauantain vieraspelissä Kemerovo teki selvää jälkeä Dinamo Leningrad Oblastista lukemin 3-0.

Kemerovo on nyt sarjassa neljäntenä tilillään neljä voittoa ja yksi tappio. Joukkueen vieraskiertue jatkuu keskiviikkona Novi Urengoissa paikallista Fakelia vastaan.

Ranskan liigassa Elviss Krastinsin Arago de Seten vaikeudet jatkuvat. Joukkue kärsi viikonloppuna neljännen peräkkäisen tappion, kun hallitseva mestari Tours oli kotonaan Seteä vahvempi lukemin 3-0.

– Peli ei oikein kulkenut millään osa-alueella, Tours syötti todella laadukkaasti, Krastins harmitteli.


Valko-Venäjällä Sakari Mäkisen edustama Shahter Soligorsk pääsi viikonloppuna helpolla kaadettuaan keskikastissa majailevan Marco Vitebskin kaksi kertaa selvin numeroin 3-0. Parhaassa erässään vastustaja sai vain 18 pistettä.

– Kaksi ehjää peliä meiltä. Syöttö toimi koko viikonlopun hyvin, joten isompia ongelmia ei ollut, Mäkinen summasi.

”Kaivosmiehet” majailee eräsuhteen turvin Valko-Venäjän liigan keulilla ennen Stroitel Minskiä. Molemmille on saldona 14 ottelusta vain yksi tappio.

Sammelvuon, Kermisen, Tervaportin ja Mäkisen joukkueet ovat mukana myös CEV Cupissa. CEV Cup on Euroopan lentopalloliiton järjestämien eurokilpailujen kakkostaso.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote