”Herra numero seitsemän” pani yhden miehen show’n pystyyn ja mietti itsekin, onko koskaan pelannut paremmin

Kuva: CEV.lu

Lentopallon kotimaisen liigakauden alla asiaa seuraavat osasivat odottaa, että yleispelaaja Eemeli Koukista tulee yksi kauden hahmoista. Keskiviikkona Hurrikaani-Loimaan mies antoi odotuksille katetta.

Viime kauden Kouki vietti Romanian suurseurassa Steaua Bukarestissa. Kaudeksi 2018–2019 tie toi takaisin Mestaruusliigaan. Kun Hurrikaani voitti Lentopalloseura Ettan kotonaan 3-1, Kouki merkkautti 26 pistettä, ja oma peli jäi peräti 24 pinnaa plussan puolelle.

– Rehellisesti sanoen en tiedä, olenko tilastojen valossa pelannut koskaan tällaista ottelua. Totta kai hyvä peli, mutta joukkueenakin pelattiin hyvin, varsinkin syöttö oli todella hyvä, Kouki kertoi ottelun jälkeen.

lentopallo, mestarien liiga, hämeenlinna, istanbul, osta liput

Etta-valmentaja Olli Kuoksalla ei ollut vähäisintäkään epäselvyyttä ottelun juonesta.

– Herra numero seitsemän keltaisessa paidassa ratkaisi. Ihan kansainvälisen luokan suoritus. Eemeli teki ihan selkeän eron tähän peliin, Kuoksa paketoi.

Jos Koukin hyvät otteet ovat odotetut, odotettu on myös lentopallon miesten Mestaruusliigan kärki. VaLePa, joka voitti keskiviikkona kotonaan Vantaa Ducksin 3-0, johtaa sarjaa 41 pisteen saldolla. Tulokasjoukkue Savo Volley on toisena (38 pistettä) ja Hurrikaani kolmantena (35). Kaikilla on 17 ottelua plakkarissa.