Woman Volleyn uusin vahvistus keskitorjuja Jekaterina Klimova

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava Woman Volley vahvistuu entisestään. Uusin kaappaus on venäläinen keskitorjuja Jekaterina Klimova.

Klimova, 26 vuotta ja 187 senttimetriä, on aiemminkin pelannut Mestaruusliigaa. Hän on edustanut Pölkky Kuusamoa ja Pieksämäki Volleyta. Kuluvalla kaudella hän ei ole vielä pelannut.


– Tiedämme hyvin hänen vahvuutensa, ja sitä myöten odotukset ovat korkealla. Saamme laajuutta kapeaan keskipelaajaosastoomme, jolla ei ole ollut yhtään vaihtopelaajaa tai särkymävaraa syksyn aikana, WoVon päävalmentaja Teemu Mäkikyrö kommentoi seuran verkkosivuilla.

Viime viikolla WoVo kertoi, että yhdysvaltalainen yleispelaaja Cassie Strickland tulee vahvistamaan joukkuetta joulun jälkeen. Stricklandista joukkue saa uutta puhtia niin hyökkäykseen kuin vastaanottoon. Strickland harjoitteli syksyllä jopa Yhdysvaltain maajoukkueen mukana.

WoVo tarvitsee vahvistusta, sillä sijoitus Mestaruusliigassa on yhdeksäs eli viimeinen. Liigapelit WoVolla jatkuvat vuoden 2018 puolella. Tammikuun 14. päivänä on ohjelmassa heti todella tärkeä peli. Rovaniemeläisryhmä matkustaa toisen alakastin joukkueen, Nurmon Jymyn, vieraaksi.