Lentopallon miesten Mestaruusliigan “nousufinaali” on peruttu

Lentopallon miesten Mestaruusliigan karsintaproblematiikka on ratkennut varsin odotetulla tavalla.

Mestaruusliigan hallitus päätti, että liigakarsinnat koostuvat vain kahdesta ottelusarjasta. Niissä kohtaavat Mestaruusliigan runkosarjan toiseksi viimeinen ja 1-sarjan kakkonen sekä Mestaruusliigan jumbo ja 1-sarjan voittaja.

Näin ollen ns. nousufinaali, joka oli alun perin määrä pelata mainittujen otteluiden voittajien kesken, jää ohjelmasta pois.


Aamulehti uutisoi aiheesta.

Karsintamenettely vaati muutoksen, sillä Mestaruusliigasta poistuu ensi kaudeksi yksi joukkue ”itsestään”: LEKA Volley ja Sampo Volley yhdistyvät Savo Volleyksi. Kaudella 2018 – 2019 miesten liigassa pelaa 10 joukkuetta. Tällä kaudella niitä on mukana 11.


Kevään kahden karsintaottelusarjan voittajat saavat anoa paikkaa Mestaruusliigaan kaudelle 2018 – 2019.

Aamulehden artikkeli