Lentopallon Mestarien liiga: kaikki välierät selvillä

Kuva: CEV.lu

Torstaisissa otteluissa italialaiset Civitanova ja Novara ottivat viimeiset jaossa olleet välieräpaikat lentopallon Mestarien liigassa.

Miesten Mestarien liigassa Civitanova pudotti jatkosta Moskovan Dynamon. Torstaina kotivoitto erin 3-0 saatteli italialaisryhmän jatkoon. Välierissä Civitanova kohtaa puolalaisen Belchatowin.

Toinen välierä käydään italialaisen Perugian ja venäläisen Kazanin Zenitin välillä.

Lentopallon naisten Mestarien liigassa suomalaislibero Roosa Koskelon ja Stuttgartin taival koki päätöksen. Kivikovaa kautta pelaava Novara kaatoi Stuttgartin sekä kotona että vieraissa. Välierävastus Novaralle on VakifBank Istanbul.

VakifBank on seurajoukkueiden hallitseva maailmanmestari, mutta kovaa on meno Novarallakin. Novarasta tuli kuluvalla kaudella ensimmäinen joukkue, joka pelaa alkulohkon ilman erätappioita nykymuotoisessa Mestarien liigassa.

– VakifBankilla on loistavia pelaajia, joten luvassa on kaksi todella kovaa ottelua. Harjoittelemme tiukasti ja puskemme eteenpäin, Novaran yleispelaaja Michelle Bartsch-Hackley suunnitteli.

Toisessa välierässä taistelevat Conegliano ja Fenerbahce.

Lentopallon eurooppalaiset seurajoukkuekilpailut käydään kolmella tasolla: Mestarien liigassa, CEV Cupissa ja Challenge Cupissa.

Lentopallon eurocupien tilanteet

Mestarien liiga, välierät

Perugia – Kazanin Zenit
Belchatow-Civitanova

VakifBank Istanbul – Novara
Conegliano-Fenerbahce

Kaksiosaiset ottelut huhtikuussa

CEV Cup, loppuotteluiden ensimmäiset osat

Miehet: Trentino-Galatasaray 3-0

Naiset: Volei Alba Blaj – Busto Arsizio 0-3

Toiset osaottelut ti 26.3.

Challenge Cup, loppuotteluiden ensimmäiset osat

Miehet: Monza-Belgorod 3-2

Naiset: Aydin-Monza 0-3

Toiset osaottelut ke 27.3.