Siirto- ja sopimusuutisia lentopallon Mestaruusliigasta

Yleispelaaja ja lentopallon maajoukkuemies Tapio Toiviainen jatkaa Hurrikaani-Loimaan joukkueessa.

Loimaan Jankon kasvatti esiintyi lentopallon Mestaruusliigassa viime kaudella mainiosti, mikä tiesi kutsua maajoukkuerinkiin. ”Alla on hyvä kausi. Sain pelata paljon, ja sitä kautta tuli sitten tulostakin”, Toiviainen sanoo.

Valmentaja Jussi Heinolle Toiviainen on tuttu työkaveri myös Rantaperkiön Iskusta. ”Kerran päivässä treenataan ja pitkään. Ihan perusasioita tehdään ja siihen hiukan jotain oheisharjoittelua”, Heino kertoo Hurrikaanin kesäsuunnitelmista.

Toiviaisen jatkosopimuksesta Hurrikaani julkaisi hauskan videonkin. Katso se uutisen lopusta tai tästä linkistä.

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa keskitorjuja Pilvi Kettunen siirtyy mestarijoukkue LP Viestistä Pihtiputaalle ja LiigaPlokin joukkueeseen. Viestissä Kettunen ei päässyt aivan luottopelaajaksi, mutta sai finaaleissakin peliaikaa.

”Uskon LiigaPlokin tarjoavan minulle uusia haasteita ja hyvää lajivalmennusta. Olen halukas oppimaan uutta. Odotan myös tulevia kotiotteluita, sillä Pihtiputaalla pelatessani on hallilla ollut aina hyvä tunnelma”, Kettunen kertoo LiigaPlokin verkkosivuilla.

LiigaPlokiin kehittyy mielenkiintoinen nippu. Aikaisempia hankintoja ovat yleispelaaja Salla Karhu, hakkuri Yasmine Madsen ja amerikkalaispassari Taylor Lindgren.

Nurmon Jymyn oma kasvatti Laura Penttilä ja Jessica Salminen ovat varmistuneet Jymyn liberoiksi. Molemmat ovat nuoria, 2000-luvulla syntyneitä pelaajia. Jymy pyrkii saamaan koko joukkueen kasaan toukokuun aikana. Kari Tuomela jatkaa valmennusvastuussa.