Lentopallon maajoukkuemies Eemeli Kouki palasi kentille

Kuva: CEV.eu

Maajoukkuetason lentopalloilija Eemeli Kouki on palannut pelikentälle sairauslomien jälkeen.

Hurrikaani-Loimaata edustava yleispelaaja Kouki pelasi sunnuntaina runsaat kolme erää Hurrikaanin 3-2-vierasvoitossa Lentopalloseura Ettasta.

Viime joulukuussa Kouki joutui nilkkavamman takia sivuun, ja tälläkin kaudella hänellä oli vielä ensiesiintyminen tekemättä. Suomen maajoukkueesta tuttu Kouki viimeisteli kausidebyytissään seitsemän pistettä ja hoiteli aloitussyötön vastaanoton virheittä.

– Kun hän saa semmoisen polkaisun parkettiin kuin vuosi sitten, on hän taas vahvoilla. Sitten pitää miettiä, ketkä pääsevät kentälle, Hurrikaanin valmentaja Jussi Heino sanoi aiemmin tällä viikolla.

Ahkerimmat pisteentekijät sunnuntain kamppailussa olivat Hurrikaanin hakkuri Antti Ropponen (23) ja Ettan yleispelaaja Jan Helenius (26).

VaLePa haki odotetun vierasvoiton Vantaa Ducksilta. Korsossa nähtiin 3-0-tulos. Voittajilla Niko Suihkonen ja Olli Kunnari olivat pistetuotteliaimmat. Ducksin hyökkäyspeli oli tutusti Bojan Strugarin varassa. Hän teki ottelussa 16 pistettä, kaikki hyökkäyksillä.

Akaa-Volley kruunasi komean viikonloppunsa voittamalla vieraissa Karelian Hurmoksen erin 3-1. Nyt loisti yleispelaajana esiintynyt Joni Mikkonen, joka nousi 18 pisteen saldoon.

Lauantaina Akaa tempaisi ja voitti vieraissa Savo Volleyn 3-2.

Hurrikaani johtaa lentopallon Mestaruusliigaa 43 pisteen saaliilla. Kärkinelikon täydentävät VaLePa (38), Savo (36) ja Akaa (35). Hurrikaani on pelannut yhden ottelun enemmän. Liigan pohjilla Team Lakkapäällä on ainoastaan yksi voitto.