Karjalassa syntyi lentopallohurmos, ja se tiesi makeaa kotivoittoa

Karelian Hurmos juhli tärkeää voittoa tiistaina lentopallon Mestaruusliigassa.

Jännittäväksi kehittyneessä kamppailussa Joensuussa kotijoukkue Hurmos kukisti Kokkolan Tiikerit erin 3-2. Viidennen ja ratkaisseen erän Hurmos vei pistein 15-9.

lentopallo, suomen cup, osta liput

Hurmoksella löytyi ratkaisijoita varsin laajalta rintamalta. Hakkuri Ville Louhela ja keskitorjuja Eugene Stuart johtivat pistetuotantoa tehden molemmat 18 pinnaa. Libero Ville-Erik Tarkiainen esiintyi vakuuttavasti vastaanotto- ja puolustuspelissä.

Tiikereillä pistetuotanto nojasi Jiri Hänniseen (21) ja Jere Mäkiseen (17).

Nousijajoukkue Hurmokselle otteluvoitto on kauden kuudes. Kahden sarjapisteen potti nosti joukkueen Ettan ja Vantaa Ducksin ohi seitsemänneksi.

Tiikereiltä taas katkesi neljän ottelun mittainen voittoputki. Tiikerivalmentaja Mikko Keskisipilä manasi pelaamisen epätasaisuutta.

– Syöttövirheitä tuli, mutta tehtiin muutenkin pikkasen enemmän virheitä kuin normaalisti. On pelattu tiiviiseen tahtiin ja paljon bussissa istuttu. Ehkä oltiin vähän huolimattomia helpoissa palloissa, kommentoi Keskisipilä.

lentopallo, suomen cup, osta liput

Hurrikaani-Loimaa johtaa miesten lentopalloliigaa seitsemän pisteen erolla Savo Volleyhin.

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu keskiviikkona kolmella miesten kamppailulla ja kahdella naisten ottelulla. Herkkupalana on miesten Suomen Cupin finaalin ”esiottelu” VaLePa – Savo Volley.