Siirtouutisia lentopallon Mestaruusliigasta

Lentopallon Mestaruusliigassa brasilialainen hakkuri Windson Ferreira lähtee Raision Loimusta.

Loimu tiedotti torstaina purkaneensa pelaajan sopimuksen. Sopimus olisi ulottunut kevääseen asti.

– Ferreiran olkapää vihoitteli jo syksyllä miehen saapuessa Suomeen, mutta hän pystyi pelaamaan sen kanssa. Lopulta käsi ei kuitenkaan toipunut täyteen kuntoon, Raision Loimu kertoo.

Lentopallon Mestaruusliigan joukkueet saavat täydentää vahvuuttaan tammikuun loppuun asti. Loimu sanoo selvittelevänsä ”loppukauden tilannetta pikaisella aikataululla”.

Mestaruusliigan hakkuritilastossa Ferreira on kolmannella tilalla Olli-Pekka Ojansivun (Savo Volley) ja Antti Ropposen (Hurrikaani-Loimaa) perässä. Hän teki 20 liigaottelussa kaikkiaan 307 pistettä eli loimulaisista eniten.

Yksi korvaajaehdokas hakkurin tontille on Paavo Korhonen, joka on pelannut tällä kaudella pääosin 1-sarjaa Rantaperkiön Iskussa. Korhonen, maajoukkuehakkuri Piia Korhosen veli, johtaa 1-sarjan pistepörssiä.

Torstaina Loimu hävisi vieraissa Hurrikaani-Loimaalle erin 0-3. Korhonen, 25, pelasi Loimun hakkurina.

Loimulla on Mestaruusliigan kaudelta kahdeksan voittoa ja 14 tappiota.

Savo Volley: Pitkään savolaisjoukkueissa vaikuttanut passari Petteri Penttinen on siirtynyt Kyyjärven KyKy-Betsetin vahvuuteen lentopallon miesten 1-sarjaan. Penttinen ei ole tällä kaudella pelannut liigaa. ”Syksyllä Penttinen ilmaisi kiinnostuksen pelata betonimiesten riveissä, ellei muuta ilmaannu”, KyKy ilmoittaa.