Lentopallon maajoukkuepelaaja Yasmine Madsen siirtyy Hämeenlinnaan

Yasmine Madsenista, 20, tulee jälleen Hämeenlinnan Lentopallokerhon pelaaja.

Lentopallon Mestaruusliigan päättyneen kauden Madsen edusti LiigaPlokia. Edellisillä liigakausillaan hän kuului Hämeenlinnan Lentopallokerhon ja sen edeltäjän HPK:n vahvuuteen. Kevät 2018 päättyi SM-kultajuhliin silloisen HPK:n väreissä.

Madsen on pelannut keskitorjujana ja myöhemmin hakkurina. Pituutta hänellä on 182 senttimetriä. Suomen A-maaotteluita löytyy tililtä 32 kappaletta.

– Seuran taustat ovat kunnossa, ja nuori valmentaja (Matteo Pentassuglia) on ihan huippu. Uskon, että tulen kehittymään vielä valtavasti pelaajana ja näin pystyn auttamaan lentiskerhoa huippusuorituksiin, Madsen kommentoi Hämeenlinnan somekanavilla.

Nuoren polven pelaajat Jenna Ylivainio ja Netta Hyttinen jatkavat Hämeenlinnassa varmasti. Lisäksi seura neuvottelee kaikkien viime kauden pelaajiensa kanssa. Viime kaudella Kerhossa pelasi muiden muassa Yasmine Madsenin isosisko Michaela Madsen.

Seuran tavoite on rakentaa ensi kaudeksi ”vahvaa kotimaista joukkuetta”.

Oriveden Ponnistus on puolestaan saanut Saara Holmin nimen jatkosopimuspaperiin.

Madsenin tavoin Holm kuuluu äskettäin nimettyyn Suomen maajoukkuerinkiin. Suomen naiset valmistautuvat EM-karsintoihin ja niitä edeltävään, mahdollisesti pelattavaan kesäliigaan.

Yleispelaaja Holm, 22, on kuulunut lentopalloliigan pirteimpiin nuoriin pelaajiin parin viime kauden ajan. Mennyttä kautta tosin hidasti loukkaantuminen.

– Hyvä maku jäi syksystä. Kevätpuolella vamma haittasi. Harmi, ettei päästy näyttämään joukkueen nousukunnon ylätasoa. Uskon, että kehitykseni jatkuu, ja samaa toivon koko joukkueelle. Tavoitteita ei ole vielä aseteltu, Holm kertoo OrPon verkkosivuilla.

OrPon päävalmentajana jatkaa Sotiris Gkotsis ja kakkosvalmentajana Nikolaos Gitzekos.