Siirtouutisia lentopallon Mestaruusliigasta

Kuva: CEV.eu

Suomen maajoukkueen lentopalloilija Katja Kylmäaho siirtyy LP Kangasalan joukkueeseen.

Päättyneellä Mestaruusliigan kaudella passari Kylmäaho edusti Hämeenlinnan Lentopallokerhoa. Oulunsalon Vasaman kasvatilla on kokemusta myös Saksan ja Sveitsin kentiltä.

LP Kangasalan valmentaja Arttu Keränen on hankinnasta tyytyväinen.

– Katja on kentällä johtava pelaaja, kuten passarin kuuluukin olla. Hän hallitsee nopeatempoiset passit ja taktisen pelaamisen, Keränen kuvaili Kangasalan Sanomissa.

Kotimaan liigakentiltä Kylmäaholla, joka täyttää huhtikuussa 26 vuotta, on yksi SM-kulta sekä yksi hopea ja kaksi pronssia (kaikki HPK:n joukkueessa). Suomen A-maaotteluita häneltä löytyy 44 kappaletta.

LP Kangasalan ykköspassarina Kylmäaho korvaa Caila Stapletonin. Kakkospassarina jatkaa Emmi Jalonen, 20.


Ilmoitus

Elisa Viihteestä voit katsoa ohjelmia kännykällä tai vaikka älytelevisiolla. Ensimmäinen kuukausi nyt maksutta.

Tästä Elisa Viihteen palveluun.


Nurmon Jymy on hankkinut vahvuuteensa yleispelaaja Riikka Valkosen Oulun Kiskosta. Kylmäahon tavoin hän kuuluu äskettäin nimettyyn maajoukkuerinkiin. Libero Laura Penttilä puolestaan teki jatkosopimuksen.

Päävalmentajaksi Kari Tuomelan tilalle saapuu ansioitunut Kari Raatikainen.

– Olen valmentajana kokenut ja menestynytkin. Uskon, että särmät ovat hioutuneet, ja pienet tauot ovat antaneet näkemystä, jolla saatetaan Jymyä eteenpäin, Raatikainen kommentoi.


Ilmoitus

Fressi24-kuntosaleja on 12 ympäri Suomen. Aloitusmaksu nyt 0 €.

Tästä Fressi24-palveluun.


Hämeenlinnan Lentopallokerho: Daniela Öhman palaa Hämeenlinnaan koettuaan kovia Ranskassa. Viime kauden keskitorjuja päätti LiigaPlokin joukkueessa. Nuori täydennys Hämeenlinnaan on keskitorjuja Bettina Yli-Sissala. Hän on pelannut liigaa Nurmon Jymyssä ja Pölkky Kuusamossa.

Team Lakkapää: Atro Berg, Sampsa Lokka ja Jere Salmela ovat rovaniemeläisjoukkueen tuoreet sopimuspelaajat lentopallon miesten Mestaruusliigassa. Kaikilla on vahvat lappilaissiteet, sillä taustalla on sama seura, Sodankylän Tähti-Volley. Lakkapäähän etsitään uutta päävalmentajaa Henri Tuomen siirryttyä toiminnanjohtajaksi.

Akaa-Volley: Keskitorjuja Panu Pitkänen solmi jatkosopimuksen. Lue lisää tästä.